Kursus Alat Pro

Keperluan penting untuk menjadi pengeluar muzik dan bekerja di studio rakaman adalah untuk mengetahui bagaimana menggunakan Alat Pro, platform utama pengeluaran dan bunyi dan alat asas untuk para penggubah dan pengeluar. Dengan kursus Pro Tools yang kami tawarkan di CPA Online anda akan dapat menjalankan keseluruhan proses pengeluaran dari pengaturcaraan MIDI, untuk mencampurkan dan menguasai.

Dalam perjalanan alat pro, anda akan mengasimilasikan seluruh teori pada masa yang sama bahawa anda membuat contoh-contoh praktikal yang akan membolehkan anda menyatukan pengetahuan anda. Anda akan mengetahui bagaimana untuk mendekati projek-projek dari pra-pembuatan, rakaman rujukan dan anda akan mengetahui teknik-teknik penyuntingan, pencampuran, pemampatan dan penyamaan yang berbeza.

Metodologi kami adalah berdasarkan tutorial yang sangat jelas seperti yang digunakan dalam sistem Berkley, sistem latihan rujukan di seluruh dunia. Menggabungkan pengetahuan teori dan praktikal dan pakar dalam pengeluaran muzik dengan kursus alat pro. Anda akan bersedia untuk bekerja dalam rakaman studio. Sebuah profesion dengan masa depan di hujung jari anda!

* Termasuk Bahan: Kursus ini termasuk versi pelajar Pro Tools License versi 11 (serasi dengan sistem operasi Windows dan MAC)

Agenda

  1. Pengenalan kepada industri rakaman, Alat Pro dan Studio Rumah anda
  2. Pra-produksi dan rakaman dalam Alat Pro
  3. Mengedit MIDI dalam Alat Pro
  4. Pengeditan audio dalam Alat Pro
  5. Pengenalan kepada pencampuran dan penguasaan dalam Alat Pro

kerjaya

Apabila berjaya diselesaikan, Kursus Pro Tools membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus unggul ini akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • Pengeluar muzik
  • Pengendali alat Pro di studio rakaman
  • Pengeluar muzik untuk iklan, filem dan televisyen
  • Pengeluar muzik untuk jingles, latar belakang muzik, langsir ...

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
350 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date