Kitaran bunyi unggul untuk audiovisual dan rancangan

Adakah aktiviti harian anda menghalang anda dari pergi ke kelas tatap muka tetapi anda ingin mendapatkan ijazah rasmi? Di CPA Online kami memudahkan anda. Kami menawarkan kemungkinan mengambil kursus ijazah lanjutan dalam Bunyi untuk audiovisual dan menunjukkan dalam talian.

Sebagai ijazah dalam talian, anda boleh belajar pada masa yang sama anda bekerja. Anda akan belajar untuk merancang dan menyelia pemasangan, penangkapan, rakaman, kawalan, pelepasan, pasca produksi dan pembiakan bunyi dalam audiovisual, pameran, radio, pemasangan tetap bunyi dan semua jenis peristiwa.

Modul FCT atau Latihan di Pusat-pusat Kerja, akan membolehkan anda menjalankan latihan latihan wajib 370 jam di syarikat-syarikat sektor dan dengan itu mengetahui kerja-kerja diari bunyi teknikal. Ini adalah peluang yang perlu anda ketahui tentang kerja profesional dalam sektor audiovisual.

Apabila kitaran berakhir, anda akan dapat merancang dan membangun dari awal projek teknikal bunyi yang lengkap untuk semua jenis produksi audiovisual dan anda akan menerima tajuk juruteknik unggul dengan suara untuk audiovisual dan menunjukkan yang akan membolehkan anda mengakses Universiti secara langsung. Ketahui sekarang cara mendapatkan ijazah rasmi!

"Dibenarkan oleh Kerajaan Aragon pelaksanaan eksperimen untuk tahun akademik 2013/2014. Menunggu kelulusan akhir ".

Syarat kemasukan

AKSES LANGSUNG:

  • Ijazah Sarjana Muda
  • Tajuk Juruteknik Kanan atau Juruteknik Pakar
  • Kursus Orientasi Universiti (COU) atau Preuniversity
  • Ijazah universiti atau setaraf
  • Bukti Akses ke Universiti selama lebih dari 25 tahun

OLEH UJIAN RASMI AKSES:

Untuk mengambil ujian, perlu mempunyai sekurang-kurangnya 19 tahun pada tahun ujian dilakukan atau 18 untuk mereka yang memegang gelaran Juruteknik yang berkaitan dengan kitaran yang mereka mahu akses. Terdapat pengecualian sebahagian daripada ujian yang dikawal oleh setiap Komuniti Berautonomi.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
2000 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date