Kepimpinan Undang-Undang MBA Dalam Talian - University of Cumbria (UK)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

MBA telah memantapkan dirinya sebagai kelayakan pascasiswazah yang dihormati dan dihormati, yang menawarkan calon pemahaman mendalam tentang amalan perniagaan, bersama dengan kemahiran dalam pengurusan operasi, kepemimpinan pasukan, dan perencanaan strategi. Pendekatan multi-disiplin untuk penerapan undang-undang akan memberikan kelebihan dalam hubungan pelanggan. Kepemimpinan Undang-Undang MBA bertujuan untuk memberi pelajar kesedaran komersial dan pengetahuan perniagaan untuk memimpin firma undang-undang atau jabatan moden, dengan meningkatkan MBA klasik dengan modul mengenai Kewangan Lestari, Pemasaran Digital dan Kepemimpinan Undang-Undang.

Program ini membolehkan anda menghidupkan kembali kerjaya anda dengan mempelajari beberapa konsep praktikal yang dapat anda terapkan dengan segera untuk menyelesaikan situasi yang mencabar. Aspek yang unik dari program ini adalah kemungkinan untuk belajar melalui kajian kes yang diaplikasikan dan nyata yang akan meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah anda dan dengan itu memaksimumkan potensi kerjaya anda.

Program-program MBA mendapat manfaat yang sangat besar dari keanekaragaman yang diperoleh daripada merekrut pelajar dari seluruh dunia dan melukis tutor yang memenuhi syarat dalam bidang mereka.

Belajar di kolej swasta utama Switzerland dan lulus dengan pelajar dari lebih 130 negara yang berbeza dan dari University of Cumbria .

Tempoh

Minimum 12 bulan, maksimum 5 tahun.

Kaedah Penghantaran

100% dalam talian melalui OnlineCampus (persekitaran pembelajaran dalam talian interaktif) dengan perbincangan dan kolaborasi kelas yang intensif.

Tempat

Bilangan tempat setiap istilah adalah terhad kepada 60.

Kedudukan

University of Cumbria menduduki tempat ke-8 di Dunia untuk Pendidikan Berkualiti oleh Times Higher Education pada tahun 2020.

Dalam kajian yang ditugaskan oleh Hitachi Capital Invoice Finance (2020) ke atas lebih daripada 9,500,000 pelajar universiti sebelumnya di UK, University of Cumbria berada di kedudukan tiga institusi pendidikan tinggi teratas di Utara UK untuk pelajar yang memulakan atau menguruskan perniagaan.

Terma

Empat terma setahun (musim sejuk, musim bunga, musim panas, dan musim luruh).

Akreditasi dan Pengiktirafan

Program MBA Universiti Cumbria ditawarkan dalam talian dalam perkongsian eksklusif dengan Robert Kennedy College diiktiraf Worldwide. Setelah anda menamatkan pengajian di Robert Kennedy College , anda akan memperoleh gelar dari University of Cumbria. Universiti Cumbria menerima gelaran Universiti, dan darjah pemberian kuasa, dari Majlis Privy Yang Mulia Yang Mulia. Ia diiktiraf sepenuhnya oleh Kerajaan British dan disenaraikan dengan sepatutnya di dalam senarai Jabatan Penerbitan UK, Perniagaan dan Inovasi UK di institusi pengajian tinggi yang diiktiraf di UK.

Dapatkan lebih banyak maklumat mengenai Kepimpinan Undang-Undang MBA Dalam Talian!

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Baca lebih lanjut

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Baca Ringkas
Zürich , Switzerland Online , York , Salford , UK Online , City of Carlisle + 5 Lagi Kurang