KUMPULAN PENGAJARAN Portugis Brazil pelajaran Kumpulan peribadi BRIC ini menawarkan peluang untuk keluarga, rakan-rakan, dan rakan-rakan untuk belajar bersama-sama berkongsi dalam keseronokan belajar bahasa dan meneroka budaya Brazil eksotik. pelajaran Terbuka Kumpulan kami menawarkan peluang yang sama untuk belajar dengan orang lain di samping memenuhi orang baru dengan minat yang sama. Open Group membolehkan peluang rangkaian dengan orang sudah menjalankan perniagaan di Brazil.

Keputusan mengenai berapa jam anda ingin membeli selepas PERCUBAAN percuma apabila anda benar-benar terpulang kepada anda.

PRIVATE BRAZILIAN PENGAJARAN BAHASA PORTUGIS

BRIC'S pelajaran 1-on-1 memberikan perhatian yang paling peribadi dan kebebasan untuk belajar pada kelajuan anda sendiri. Daftar untuk PERCUBAAN PERCUMA hari ini dan Pakar kami akan menentukan tahap yang terbaik untuk anda berdasarkan kemahiran Portugis bercakap semasa anda dan penguasaan dalam Bahasa Portugis Brazil. Kami menawarkan segala-galanya daripada pemula melalui kursus Portugis peringkat lanjutan. Apabila anda telah selesai PERCUBAAN PERCUMA anda, anda boleh memilih berapa banyak kelas yang anda ingin membeli.

Bagaimana ia berfungsi

guru berbahasa Portugis asli dari Brazil disambungkan dengan pelajar Portugis di seluruh dunia untuk hidup pelajaran swasta dan kumpulan muka-ke-muka. Ia semudah memukul butang play pada komputer anda dan anda disambungkan dengan terbaik guru Portugis Brazil didapati. Guru-guru kami menggunakan teknologi canggih digabungkan dengan sendiri kandungan kami dibangunkan secara eksklusif untuk menyesuaikan setiap kursus kepada pelajar kita mengajar. Ini campuran teknologi moden dan guru tradisional membawa bilik darjah, atau blendtech akan mempunyai anda bertutur, membaca, dan menulis Portugis Brazil dalam masa yang singkat!

Buka Group Portugis Brazil

Kursus Tahap: kelas Permulaan Kumpulan terbuka oleh BRIC adalah untuk pelajar pemula yang mahu belajar Portugis pada persekitaran kumpulan. Ini membolehkan pelajar untuk bertemu dan rangkaian dengan individu likeminded lain sambil belajar bahasa! Bermula pada $ 250,00 Kelas seterusnya bermula pada 26 Julai 2016

Kumpulan swasta Portugis Brazil

Tahap Kursus: Permulaan kursus Kumpulan peribadi direka untuk keluarga, kawan-kawan, rakan sekerja atau mana-mana kumpulan orang yang mahu mengalami keseronokan pembelajaran bahasa bersama-sama.

Bermula pada $ 275,00

Brazil Kursus Portugis Sukan Olimpik

Kursus Tahap: Beginner Bahasa ini kursus pembelajaran direka untuk semua peminat-dari muka-dicat, bendera memakai Olimpik fanatik duduk di sana di stadium; untuk peminat Sukan Olimpik kasual menonton dari beribu-ribu batu di televisyen.

Bermula pada $ 350,00

BLOC 1 - Bahasa Portugis Brazil

Kursus Tahap: Beginner Pilih pilihan ini jika anda tidak pernah belajar Bahasa Portugis Brazil sebelum ini, atau jika anda hanya tahu beberapa perkataan. Bermula pada $ 400,00

BLOC 2 - Bahasa Portugis Brazil

Kursus Tahap: Beginner Ambillah ini adalah anda sudah boleh mempunyai perbualan mudah atau lulus tahap 1. Bermula pada $ 400,00

BLOC 3 - Portugis Brazil

Kursus Tahap: Intermediate Pilih pilihan ini jika anda mampu menjalankan perbualan asas dalam Bahasa Portugis Brazil, tetapi berjuang untuk mencari perkataan yang betul dalam semua keadaan. Bermula pada $ 400,00

BLOC 4 - Bahasa Portugis Brazil

Tahap Kursus: Advanced Pilih pilihan ini jika anda bercakap Portugis di taraf yang sederhana tetapi mahu membangunkan lagi kemahiran bahasa anda untuk membantu anda berjaya beroperasi di Brazil.

Bermula pada $ 400,00

Program diajar dalam:
English
Portugis

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh BRIC Language Systems »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date