Kedoktoran dalam Estetik Bio-Regeneratif

Umum

Penerangan Program

Doktor Falsafah dalam Bio-Regeneratif Esthetics adalah Program E-Pembelajaran Intensif Mod Campuran & Diawasi oleh Dokterologi Bertauliah & Berpengalaman yang Bertujuan untuk Meningkatkan kepada Perintis Nobel & Pemimpin Inovatif dalam Industri Estetik Bio-Regeneratif.

Bio-Regenerative Esthetics berjaya menggabungkan kajian mendalam mengenai pertumbuhan semula biologi dan sains estetika holistik. Program ini sangat sesuai untuk ahli kecantikan dan ahli estetika, juga, saintis, jururawat, pakar pemakanan / pakar diet, dan ahli farmasi yang ingin memperdalam pengetahuan mereka mengenai fisiologi kulit dan penyelidikan mengenai trend terkini estetika yang berdasarkan sains biologi.

Mengapa menjadi lulusan estetika Bio-Regenarive?

Sebagai pelajar EWAA, anda akan merasakan kekuatan pengetahuan yang baru anda peroleh dan kesan yang anda hasilkan kepada pelanggan anda, keperluan untuk menulis kandungan, menerbitkan artikel membentuk konsensus mengenai penemuan anda, menguji metodologi baru atau rancangan penyelesaian yang akan membentuk set penyelesaian bersama yang boleh dikongsi di seluruh bidang.

Kursus Esthetician Bio-Regeneratif ini akan membawa anda selangkah demi selangkah dari diperkenalkan ke sains biologi Sains Regeneratif, melalui fisiologi yang kemudiannya dapat mengenali patofisiologi dan penyelesaian asas dalam Diploma Lanjutan, penguasaan keadaan klien dan menyesuaikan dari terlatih anda visi mengenai bagaimana membuat penyelesaian yang merangkumi semua yang perlu mereka perbaiki iaitu Frailty dan / atau Metabolic Syndrome.

Anda akan melakukan penyelidikan dan menyerahkan tesis yang berfokus pada bidang minat Anda dalam Ilmu Regeneratif, menjadi Dr-Perunding yang akan menguasai sains dan telah mempelajari secara mendalam model penyelesaian dalam Ilmu Regeneratif.

Pengiktirafan terhadap keputusan profesional anda dalam menentukan kombinasi langkah estetik terbaik untuk pelanggan anda dari saat mereka memasuki hingga saat mereka kembali dan tinggal bersama anda sebagai ahli estetik pilihan mereka, pertumbuhan anda dalam industri akan membawa anda ke tahap tinggi dengan sains yang disokong dan pengetahuan.

Seorang pakar estetik yang telah menguasai ilmu di sebalik kebimbangan pelanggan akan selalu menjadi nilai tambah dan pemimpin liga berbanding dengan ahli estetik yang disokong oleh sains dengan tuntutan yang tidak disokong berdasarkan hasil penyelesaian estetik yang mereka berikan atau berhasrat untuk memberikan yang biasanya banyak bergantung pada produk atau peranti.

Siapa yang patut hadir

Lulusan Sarjana Estetik Bio-Regeneratif, Penyelidik, Pakar Dermatologi, Pengamal Am, Pemimpin / Perintis Industri Estetik, Perunding Estetik, Ahli Estetik, Pengamal Paramedik, Jururawat.

Objektif program

Untuk Membangunkan & Memperkasakan Pakar, Penyelidik, Perintis & Pemimpin yang Bertauliah dalam Bidang Estetik Bio-Regeneratif, Kesihatan & Kecantikan untuk Melengkapkan Bidang Perubatan Regeneratif & Anti Penuaan Biologi yang Berkembang pesat.

Kemahiran yang diperoleh setelah selesai

Kemahiran Penyelidikan Tahap Tinggi dalam Ilmu Estetik Bio-Regeneratif, Kepemimpinan Industri Lanjutan, Kemahiran Direktorat untuk Pengoperasian Pusat Esetik Bio-Regeneratif & Penggabungan Prosedur Perubatan Estetik ke dalam Amalan Yang Ada.

Silibus

 • Patofisiologi Lanjutan Sistem Integumentari
 • Farmakologi Estetik Lanjutan Bio-Regenerasi
 • Dermatologi Esetik Lanjutan
 • Pengurusan Sakit Lanjutan
 • Sains Berasaskan Laser & Peranti Lanjutan
 • Penyakit Berjangkit pada Kulit
 • Bahaya & Pensterilan Pekerjaan Lanjutan
 • Perundingan Nutrisi & Gaya Hidup Lanjutan
 • Pengurusan Perniagaan Antarabangsa
 • Psikologi Pengguna Lanjutan
 • Pergudangan & Logistik
 • Pengurusan Francais
Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Baca lebih lanjut

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Baca Ringkas