3 UNIVERSITI UTAMA = 1 SARJANA MUDA SAINS / kuat> Semua pelajar akan memperoleh tambahan ABMS Switzerland Bachelor akan menerima Sarjana Muda Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU). ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia. 3 Universiti Terunggul Terbaik = Program Maya / Terpantas Terbaik = 1 Sarjana Muda Ijazah Atas Eropah SWITZERLAND + EU + TOP BERKENAAN 500 Advance Keahlian Anda di ABMS Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program bachelor online kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai seorang pelajar sarjana muda di ABMS.

Untuk Profesional Sarjana Muda Pengurusan Komunikasi dan Media (BBA) menandakan tahap pencapaian pertama dalam mana-mana disiplin akademik.

Ijazah Sarjana Muda (BBA) dalam Media dan Komunikasi Pengurusan adalah satu kajian yang amat berguna untuk pelajar mencari kemahiran pengurusan lebih berbahasa puplic, komunikasi atau jika anda mahu bekerja di jabatan iklan dicetak. Kursus ini akan membentuk pelajar menjadi pengurus bahawa pekerja akan cari.

Pada akhir program pengajian BBA graduan dijangka menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan pengetahuan yang mantap dalam Media dan Komunikasi industri. Pelajar dilengkapi dengan Media dan Komunikasi berguna alat untuk memasuki pasaran buruh dan menyumbang secara berkesan dan cekap kepada organisasi dalam bidang yang mereka pilih.

Dalam program bachelor kami, anda akan:

 • Memahami sistem Media dan Komunikasi dalam talian.
 • Memahami kepentingan Pengurusan Media dan Komunikasi.
 • Membangun dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif.
 • Dapatkan pendidikan berkualiti tinggi.
 • Mencapai kepakaran untuk menerbitkan dalam jurnal peer reviewed.
 • Menjadi penyelidik dan profesional yang berjaya.
Bahasa Pelajaran: program pengajaran ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

BBA: 1 tahun Kami mempunyai 4 pengambilan setiap tahun: Januari, April, Julai, dan Oktober Bacelor akan mengambil kepimpinan anda ke peringkat seterusnya. Dalam program bachelor kami, anda akan:

 • Lay dasar untuk masa depan untuk kajian dan pencapaian profesional.
 • Mengkaji dan menggunakan kaedah penyelidikan inovatif.
 • Menggabungkan kajian penyelidikan dan amalan profesional.
 • Bersedia untuk membuat impak dalam dasar dan amalan.
 • Belajar strategi untuk memudahkan organisasi yang lebih berkesan dan boleh disesuaikan dan buat perubahan positif.
 • Menjadi pemimpin yang lebih inovatif dalam bidang anda.

Modul:

BBA kami adalah kajian selama 3 tahun jika anda bermula dengan diploma sekolah tinggi, modul berikut adalah untuk tahun akhir:
 • Pengurusan Media dan Komunikasi
 • Kewangan dan Perakaunan
 • Strategi Pemasaran Global
 • Pengurusan Perniagaan Strategik
 • Membangunkan Kemahiran Kajian untuk Pembelajaran Siswazah
 • Merancang dan Membangunkan Laman Web
 • Sistem Sokongan dan Keputusan Pengurusan

Syarat Kemasukan:

Tempoh: 1 tahun atau lebih Diploma: BBA dalam Pengurusan Media dan Komunikasi Umur: Umur minimum 18 tahun Kajian terdahulu: Ijazah Sarjana Muda atau setaraf Bahasa Inggeris: IELTS atau setaraf (Hanya untuk pelajar dari negara bukan berbahasa Inggeris atau pelajar yang tidak belajar di Sekolah Bahasa Inggeris) Kaedah Kajian: Yuran Dalam Talian : 10900 Euro untuk tahun pertama, 11900 Euro untuk tahun ke-2 dan 12900 Euro untuk tahun ke-3 Pemindahan dan Sistem Pengumpulan Kredit Eropah: program ini bersamaan dengan 180 ECTS Framework Qualifications Europe: program ini Bersamaan dengan EQF Level 6 Nota: Yuran pengajian tidak termasuk yuran permohonan dan reservasi (untuk menjamin anda tempat kajian) sebanyak 240 Euro (pembayaran sekali sahaja dan tidak boleh dikembalikan).

Sarjana Muda dengan Kepujian (pilihan) Pelajar yang ingin mempunyai Sarjana Muda Eksekutif dengan Kepujian hanya perlu tesis selepas menamatkan program pengajian BBA mereka dan akan dianugerahkan Sarjana Muda (BBA) dengan Kepujian.

Tempoh tesis: 12000 perkataan (pelajar dibenarkan mempunyai 10% lebih kurang.) Tempoh: 4-8 bulan (purata 6 bulan) Yuran: 2900 Euro (hanya untuk pelajar ABMS yang menamatkan program Sarjana Muda).

ECTS: 210 Kredit.

Apakah kelebihannya? Dengan Sarjana Muda dengan kepujian, peluang anda untuk diterima untuk Sarjana biasanya lebih tinggi dan ini akan membantu anda mencari pekerjaan yang lebih baik. Jika anda tidak mahu membuat tesis, anda akan dianugerahkan sarjana muda bukan penghormatan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 96 lagi program yang ditawarkan oleh OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
3,940 EUR
Sarjana Muda Tahun Akhir
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards