Mengenai Wiki

Rujukan Master dalam Maklumat Bangunan adalah berdasarkan domain alat BIM yang terkemuka di pasaran untuk pengurusan maklumat dan dokumentasi sepanjang kitaran hayat projek. Di samping itu, kemahiran pemodelan, koordinasi, operasi, pelaksanaan dan pengurusan metodologi BIM dalam projek pembinaan besar, sederhana dan kecil diperolehi.

Keselamatan, kelajuan, kriteria dan keuntungan projek.

Pengkhususan di BIM adalah dalam talian dan memberi tumpuan kepada penceramah Portugis yang terletak di semua bahagian dunia, dengan itu menyediakan pertukaran pengalaman dan rangkaian antara guru dan profesional di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Di samping itu, kaedah e-pembelajaran membolehkan pelajar mengambil kursus dengan fleksibiliti yang lebih besar dan menyesuaikan latihan untuk kehidupan rutin dan profesional mereka.

Unjuran Kerjaya

Keberkesanan metodologi BIM, bersama dengan daya saing sektor AECO, meningkatkan permintaan para profesional dengan kelayakan teknologi dan keupayaan untuk bekerja dengan cara multidisiplin dan kolaboratif. Oleh itu, profil Pengurus BIM diperlukan dan dinilai dalam industri.

Perkembangan pelajar semasa Guru meningkat dan beransur-ansur, memberikan kemungkinan untuk mencapai profil Pakar BIM, Penyelaras BIM, Pakar BIM dan Pengurus BIM. Apabila selesai, pelajar mencapai tahap baru dalam kerjaya mereka.

  • 78% Pelajar yang bekerja di sektor AECO
  • 23% Meningkatkan gaji
  • 36% Lebih banyak peluang profesional
  • 96% Pelajar akan mengesyorkan

Kandungan Akademik

BLOK 1: Pakar BIM

BLOK 2: Pakar BIM

BLOK 3: Pengurusan BIM

BLOK 4: Pelaksanaan BIM

BLOK 5: Aplikasi Khusus

Kes Kejayaan

Leonardo Acquarone adalah seorang Arkitek dan Urbanis. Pengurus BIM lulus dari edisi 1 Pengurus Antarabangsa BIM Pengurus Zigurat. Beliau memulakan kerjayanya dengan projek seni bina pusat membeli-belah yang tidak lama dan kini dia adalah Pengurus BIM di AECOM.

Ini hanyalah satu daripada beberapa kisah kejayaan di kalangan pelajar Zigurat. Kebanyakan pelajar kami mula bekerja di syarikat yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam sektor AECO.

Kaedah pembelajaran kami yang unik

Sejak penubuhannya, Zigurat telah menyediakan latihan / pengkhususan yang menghubungkan pengetahuan akademik dengan keperluan profesional. Atas sebab ini, ia bersama-sama dengan organisasi industri dan profesional yang berpengaruh dan dihormati untuk memberikan pengalaman mendalam dalam industri AECO.

  • Projek sebenar yang mengubah dunia
  • Panduan untuk tindakan atau '' belajar dengan melakukan ''
  • Penggunaan dan impak teknologi dalam bidang kejuruteraan awam dan seni bina
  • Kerjasama kerja di kalangan rakan sebaya
Program diajar dalam:
  • Portugis

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Zigurat Global Institute of Technology »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 7, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh