International Flex EMBA (i-Flex)

Umum

12 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Perincian Utama

  • Tarikh mula: Oktober 2020
  • Format: Pembelajaran Jarak Jauh
  • Tempoh: 20 bulan
  • Bayaran kursus: € 32.000
  • Bahasa pengajaran: Bahasa Inggeris
  • Lokasi: Program ini disampaikan dalam pembelajaran jarak jauh dan merangkumi 2 Minggu Bertemu dan peluang pertukaran antarabangsa.
  • Kelayakan yang diperlukan: sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman kerja yang ideal dalam persekitaran antarabangsa.


EMBA Antarabangsa Flex (i-Flex) adalah program Eksekutif MBA selama 20 bulan yang bertujuan untuk pengurus yang ingin menggabungkan kajian antarabangsa dengan komitmen kerja, menggunakan salah satu platform pembelajaran digital yang paling maju di dunia, yang dibangunkan dengan teknologi Microsoft. Program ini menduduki tempat ke-7 di dunia dan antara 4 teratas di Eropah oleh QS Distance / Online MBA 2019 Rankings .

Calon boleh memilih bila, di mana dan bagaimana untuk menghadiri pelajaran, menggunakan platform digital di kalangan yang paling inovatif di dunia. Pelajar mempunyai kebebasan penuh dalam menentukan masa untuk mengakses bahan tersebut dan boleh mengamalkan pengajian mereka dengan keluarga dan kerja mereka.

Peserta memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang sama terbuka kepada mereka dalam MBA Eksekutif tradisional, dan mereka akan dianugerahkan ijazah yang sama, secara langsung menerimanya dari salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Eropah. Mereka juga akan mempunyai peluang untuk memasuki komuniti alumni eksklusif untuk rangkaian peringkat tinggi.

Bertumpu pada topik kecerdasan buatan dan transformasi digital, i-Flex melatih pelajar baik pada keras maupun kecekapan lembut, untuk menyediakan pengurus yang serba lengkap, bersedia untuk mengurus perubahan dan kerumitan.

Deadlines Permohonan

Permohonan kini dibuka, sila rujuk kepada www.som.polimi.it/iflex untuk maklumat lanjut.
Untuk maklumat lanjut dan bantuan permohonan, sila tulis kepada imbapt @ MIP .polimi.it

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Baca lebih lanjut

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Baca Ringkas
Milan , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Brussels , Glasgow , Beijing , Munich , Toulouse-le-Château + 11 Lagi Kurang