Inovasi Strategik Terunggul: Cara memimpin dengan tujuan Kursus - Deakin University

Umum

2 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Pengenalan pemikiran strategik, perubahan dan tujuan kepemimpinan.

Kursus ini adalah sebahagian daripada program Perubahan Strategik dan Inovasi, yang merupakan salah satu blok bangunan yang membawa kepada ijazah dalam Keusahawanan.

Kembangkan pemikiran strategik anda dan sempurnakan tujuan kepemimpinan anda

Kursus ini memperkenalkan konsep inovasi dan perubahan strategik. Anda secara kritikal akan merenungkan pengalaman perubahan masa lalu anda untuk mengembangkan pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana anda menangani perubahan.

Anda akan meneroka kepemimpinan dan tujuan strategik anda.

Kursus ini adalah sebahagian daripada koleksi Suruhanjaya Perdagangan dan Pelaburan Australia kami, Kajian dengan Australia, dengan peningkatan percuma dan sijil digital sehingga 31 Julai 2020. Terokai lebih banyak kursus dari penyedia pendidikan terkemuka Australia.

Apakah topik yang akan anda tutupi?

 • Pengalaman perubahan peribadi
 • Kepimpinan dan tujuan strategik
 • Pemikiran strategik
 • Pergeseran strategi
 • Perubahan organisasi
 • Model bermain untuk menang

Bilakah anda mahu memulakan?

Sebilangan FutureLearn kursus FutureLearn dijalankan berkali-kali. Setiap larian kursus mempunyai tarikh mula yang ditetapkan tetapi anda boleh menyertainya dan mengusahakannya setelah ia bermula.

 • Boleh didapati sekarang
 • 14 September 2020

Apa yang akan anda capai?

Pada akhir kursus, anda dapat:

 • Terokai konsep dan amalan pemikiran strategik.
 • Kembangkan pemahaman anda tentang perubahan pada tahap peribadi.
 • Kenal pasti dan tentukan tujuan kepimpinan anda.
 • Selidiki pergeseran strategik dan sifat perubahan.

Siapakah kursus?

Kursus ini akan menarik minat semua orang, terutama mereka yang ingin menjadi inovatif dan membuat perbezaan dalam organisasi atau masyarakat mereka.

Dengan siapa anda akan belajar?

Gunung Matt

Dr Matt Mount (PhD) adalah Penolong Profesor Strategi dan Inovasi di Deakin Business School. Dia adalah pakar dalam bidang strategi dan proses inovasi.


Joan Lockyer

Saya adalah Pengarah Pendidikan dan Profesor dalam Keusahawanan di Pusat Antarabangsa untuk Keusahawanan Transformasi Universiti Coventry. Saya juga pernah bekerja di industri dan perundingan.

Gideon Maas

Profesor Maas adalah Pengarah Pusat Antarabangsa Keusahawanan Transformasional di Universiti Coventry. Mempunyai pengalaman perniagaan dan akademik antarabangsa yang luas di pelbagai negara.

Colin Higgins

Dr Colin Higgins adalah Profesor Madya dalam Pengurusan di Universiti Deakin dan juga mengetuai Kursus Global Deakin. Dia mengajar strategi dan meneliti bagaimana syarikat terlibat dengan kesinambungan.

Siapa yang mengembangkan kursus ini?

Universiti Deakin

Deakin University adalah salah satu universiti terbesar di Australia dengan lebih daripada 61,000 pelajar dan lebih daripada 15,000 dalam talian.

Universiti Coventry

Coventry memperoleh emas dalam Kerangka Kecemerlangan Pengajaran 2017 Kerajaan Inggeris (TEF) dan merupakan University of the Year untuk Pengalaman Pelajar dalam The Times & The Sunday Times Good University Guide 2019.

Apa yang termasuk?

Deakin University menawarkan peningkatan digital secara percuma kepada semua orang yang mengikuti kursus ini supaya anda dapat menikmati faedah sepenuhnya belajar dalam talian secara percuma. Ini bermakna anda mendapat:

 • Akses tanpa had ke kursus ini
 • Termasuk artikel, video, ulasan rakan sebaya dan kuiz
 • Ujian untuk mengesahkan pembelajaran anda
 • Perakuan Pencapaian PDF untuk membuktikan kejayaan anda apabila anda layak
Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Baca Ringkas
London , Aberdeen , Auckland , Baltimore , Barcelona , Bath , Bathurst , Bergen , Biel / Bienne , Birmingham , Bracknell , Brisbane City , Cambridge , Cape Town , Clayton , Crawley , Charlottesville , Delhi , Dublin , Dundee , Durham , Edinburgh , Enschede , Exeter , Fiesole , Geneva , Royal Borough of Greenwich , Grenoble , Groningen , Hawthorn , Hsinchu , Yerusalem , Canterbury , Hong Kong , Lancaster , Leeds , Leicester , Leuven , Madrid , Makati , Manchester , Melbourne , Ann Arbor , Milton Keynes , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Norwich , Oxford , Padua , Paris , Darling Heights , Membaca , Rehovot , Seoul , Sheffield , Slough , Southampton , Glasgow , Guildford , Sydney , Taipei , Tokyo , Trondheim , Uppsala , Warwick , West Lafayette , York , Chicago , Newcastle , Coventry + 70 Lagi Kurang
Lihat laman web pusat pengajian