Baca keterangan rasmi

Sarjana Falsafah

Gambaran Keseluruhan Kursus

Sarjana Falsafah (MPhil) adalah lengkap, berdiri sendiri ijazah yang merupakan tuan diiktiraf di peringkat antarabangsa (secara penyelidikan) ijazah. Ia direka untuk pelajar untuk membangunkan kemahiran lanjutan dalam menjalankan penyelidikan bebas dan berterusan. tesis harus menunjukkan aplikasi kritikal pengetahuan pakar dan membuat sumbangan bebas kepada biasiswa yang sedia ada dalam bidang penyelidikan. Kursus ini adalah unik kerana ia dihantar dalam rangka kerja pendidikan Christian Avondale ini. Pelajar Sarjana Falsafah akan membangunkan kemahiran pemikiran kritikal, biasiswa etika dan sikap yang kondusif terhadap penglibatan peribadi dan kolektif.

pengkhususan penyelidikan boleh dalam bidang Pendidikan, Kesenian, Kejururawatan, Kementerian dan Teologi.

kod kursus

5002

Tempoh Pengajian

Satu hingga dua tahun sepenuh masa

Mod pengajian

pendidikan jarak jauh

Akreditasi

Sarjana Falsafah kursus ijazah adalah diri diiktiraf oleh Avondale Kolej Pengajian Tinggi dalam segi tahap 10 dalam Kerangka Kelayakan Australia. Kursus ini di peringkat kebangsaan yang berdaftar dengan Kualiti dan Standard Agency Tertiary Education.

Avondale menawarkan MPhil sebagai ijazah yang diberikan bersama-sama dengan Charles Sturt University, darjah Avondale yang dipandang tinggi.

Kerjaya

Graduan daripada program ini adalah layak untuk memohon untuk masuk ke PhD dengan syarat mereka memenuhi syarat-syarat penyertaan. Sila ambil perhatian juga bahawa graduan ijazah sarjana muda Kepujian sudah mungkin tidak layak mendapat ijazah doktor falsafah, tertakluk kepada penyertaan dan pencapaian keperluan yang sama. Pelajar juga mungkin dapat untuk menaik taraf kepada penilaian belum selesai kursus PhD oleh panel pengesahan bahawa kualiti kerja pelajar adalah standard yang cukup tinggi dan projek penyelidikan itu mempunyai kapasiti untuk dibangunkan sebagai satu kajian PhD.

Program diajar dalam:
English
This course is Online
Start Date
Mac. 2020
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- $ 15,392 / tahun untuk pelajar Australia dan New Zealand, $ 20,928 untuk pelajar antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Mac. 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Mac. 2020
Tarikh tutup permohonan

Mac. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date