Baca keterangan rasmi

Program Pengajian Polis adalah untuk Perkhidmatan Polis Cyprus dan ditujukan kepada graduan Akademi Polis .

Pada masa yang cepat berubah kadar dan keperluan yang besar untuk keselamatan moden dan kewarganegaraan, program dua tahun ini bertujuan untuk menawarkan ahli-ahli Polis pengetahuan baru, kemahiran dan amalan dengan orientasi Eropah, melengkapi, memperluas dan mengemaskini berdasarkan kes demi kes pengetahuan yang telah diperoleh semasa mereka belajar di Akademi Polis Cyprus.

Untuk mendapatkan ijazah dalam Pengajian Polis, pelajar mesti berjaya menghadiri dan menyiapkan dua (12) Modul Tema enam bulan (120 ECTS secara keseluruhan) di Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Struktur Program

Modul Tematik Program Peningkatan Akademi Polis dibahagikan kepada kelas pengantar. dan HE pengkhususan. Untuk pemilihan beberapa pelajar pengkhususan, kejayaan unit tematik lain yang berjaya disiapkan.

Pelajar pada mulanya menghadiri 8 unit tematik wajib (8X10 ECTS). Selepas tamat Unit Tematik wajib , pelajar boleh memilih sama ada program hanya dengan menghadiri modul tema (4 kepakaran x 10 ECTS) atau gabungan 2 tesis. pengkhususan (setiap 10 ECTS) dan Disertasi (bersamaan dengan 2 TS atau 20 ECTS).

Kod

Keperluan kemasukanSatu syarat untuk memasuki Program ini adalah memiliki Diploma Akademi Polis Siprus dan pengetahuan yang baik dalam bahasa Inggeris untuk mempelajari kesusasteraan antarabangsa.

PermohonanTempoh penyerahan permohonan kemasukan ke kurikulum yang ditawarkan untuk tahun akademik 2017-2018 adalah dari 6 Julai hingga 5 September 2017 pada jam 11:00 pagi .

Aplikasi hanya dihantar secara elektronik melalui laman web Universiti di https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program diajar dalam:
Greek

Lihat 22 lagi program yang ditawarkan oleh Open University Of Cyprus »

Tarikh Akhir Kemaskini June 20, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
2,880 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan