Ijazah dalam Pengajian Polis

Open University Of Cyprus

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah dalam Pengajian Polis

Open University Of Cyprus

Program Pengajian Polis adalah untuk Perkhidmatan Polis Cyprus dan ditujukan kepada graduan Akademi Polis .

Pada masa yang cepat berubah kadar dan keperluan yang besar untuk keselamatan moden dan kewarganegaraan, program dua tahun ini bertujuan untuk menawarkan ahli-ahli Polis pengetahuan baru, kemahiran dan amalan dengan orientasi Eropah, melengkapi, memperluas dan mengemaskini berdasarkan kes demi kes pengetahuan yang telah diperoleh semasa mereka belajar di Akademi Polis Cyprus.

Untuk mendapatkan ijazah dalam Pengajian Polis, pelajar mesti berjaya menghadiri dan menyiapkan dua (12) Modul Tema enam bulan (120 ECTS secara keseluruhan) di Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Struktur Program

Modul Tematik Program Peningkatan Akademi Polis dibahagikan kepada kelas pengantar. dan HE pengkhususan. Untuk pemilihan beberapa pelajar pengkhususan, kejayaan unit tematik lain yang berjaya disiapkan.

Pelajar pada mulanya menghadiri 8 unit tematik wajib (8X10 ECTS). Selepas tamat Unit Tematik wajib , pelajar boleh memilih sama ada program hanya dengan menghadiri modul tema (4 kepakaran x 10 ECTS) atau gabungan 2 tesis. pengkhususan (setiap 10 ECTS) dan Disertasi (bersamaan dengan 2 TS atau 20 ECTS).

Kod

Keperluan kemasukanSatu syarat untuk memasuki Program ini adalah memiliki Diploma Akademi Polis Siprus dan pengetahuan yang baik dalam bahasa Inggeris untuk mempelajari kesusasteraan antarabangsa.

PermohonanTempoh penyerahan permohonan kemasukan ke kurikulum yang ditawarkan untuk tahun akademik 2017-2018 adalah dari 6 Julai hingga 5 September 2017 pada jam 11:00 pagi .

Aplikasi hanya dihantar secara elektronik melalui laman web Universiti di https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

This school offers programs in:
  • Greek


Tarikh Akhir Kemaskini June 20, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
2,880 EUR
Locations
Cyprus - Cyprus Online
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Cyprus Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat