Ijazah Sarjana dalam talian M.Mus Prestasi Muzik Popular

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Dalam hubungan dengan Kolej Muzik London dan University of West London, AMSonline M.Mus Popular Performance Music telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan pemuzik kontemporari secara praktikal, akademik dan profesional yang disampaikan oleh para profesional yang berkelayakan tinggi aktif dalam muzik industri.

Kursus

  • Terokai secara mendalam kawasan pemuzik yang menarik minat anda
  • Memperluas dan membangunkan daya saing anda
  • Dapatkan pengiktirafan akademik untuk meneroka teori dan idea

Untuk Profesional Industri:
Kami menawarkan peluang kepada para pelajar dengan cepat mengikuti pengalaman industri (10 tahun) ke tuan. Kami memetakan pengalaman anda sebelumnya terhadap dua tahun ijazah asas yang membolehkan anda terus maju ke tahun akhir dan mencapai ijazah sarjana anda.

M.Mus Prestasi Muzik Popular

PORTFOLIO PRESTASI

Menyatukan dan membina kemahiran prestasi dengan memberi tumpuan kepada tafsiran gaya, teknik, dan kreativiti.

KEMUDAHAN MASALAH DAN MUSIK

Latih dan tunjukkan dengan tujuan untuk membangunkan kemahiran ensemble dengan penekanan kepada arah muzik, tafsiran kreatif dan kemahiran teknikal.

KAEDAH PENYELIDIKAN POST GRADUATE

Melaksanakan beberapa tugas yang berkaitan dengan disiplin anda, termasuk membina dokumentasi cadangan penyelidikan dan disertasi atau projek dengan bibliografi beranotasi.

PERSPEKTIF KRITIK

Membangunkan pemahaman tentang pendekatan kritikal utama untuk mengkaji muzik popular melalui pemeriksaan kesusasteraan utama. Mempelajari serangkaian pengamal, genre, dan tonggak penting dari landskap muzik popular melalui analisis dan pemikiran kritikal.

PORTFOLIO PRESTASI 2

Membina kerja yang disempurnakan dalam Portfolio Prestasi 1, terus mengembangkan kemahiran sebagai pelaku. Faktor utama termasuk pembangunan dan pengembangan keupayaan prestasi teknikal yang tinggi, di samping sifat tafsiran dan gaya.

PROJEK TINGKAT MASTER

Satu projek atau disertasi berdasarkan soalan penyelidikan mengenai pilihan anda yang telah dibangunkan semasa modul kaedah penyelidikan dan melalui perbincangan dengan pemimpin modul.

Pilihan

Penulisan lagu

Terlibat dalam pembangunan, pengurusan, dan pelaksanaan portfolio lagu berkualiti tinggi. Bahan ini mungkin dalam genre mana saja dengan pembentangan akhir portfolio dengan rakaman komposisi, lembaran plumbum, dan kritikan bertulis.

Pedagogi Muzik

Peletakan untuk menyertai aktiviti pembelajaran dan pengajaran berdasarkan amalan muzik masyarakat dengan matlamat untuk membangunkan dan melaksanakan dua sesi yang diperhatikan.

Syarat kemasukan

Minimal 2: 1 dalam kelayakan sarjana muda yang berkaitan, serta ujian dan wawancara yang berjaya. Kelayakan yang bersamaan di luar negara akan dipertimbangkan.

Kemajuan

Belajar di peringkat ini akan memperluas cakrawala anda sebagai seorang pemuzik dan sarjana, untuk menyokong anda dalam kerjaya yang pelbagai. Sarjana ini membolehkan anda meneroka bidang minat dalam kedalaman yang lebih tinggi, membangunkan kemahiran baru dan membuka saluran baru penyiasatan baik secara muzik dan akademik.

Audition

TBC

Berapa lamakah ia akan bertahan?

Sepenuhnya 3 x 12 minggu trimester

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely onlin ... Baca lebih lanjut

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely online. Baca Ringkas
Edinburgh , Exeter , Gateshead , Glasgow , Southampton + 4 Lagi Kurang