Ijazah Sarjana dalam Projek Kerjasama Antarabangsa

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Kerjasama Antarabangsa selalu berkaitan dengan dua atau lebih pihak yang berminat untuk bertukar pengetahuan, memindahkan teknik dan teknologi, kemahiran atau pengalaman, dengan tujuan untuk berkolaborasi dalam mencari penyelesaian yang saling menguntungkan. Semangat penting kerjasama antarabangsa ini telah menyaksikan peningkatan kehadirannya dalam masyarakat global yang sekarang ini, kini menjadi sektor sosio-politik, ekonomi dan organisasi yang mendapat perhatian dan perhatian dari organisasi-organisasi antarabangsa dan tempatan, baik orang awam maupun swasta. , yang menjadikan pelaku kerjasama antarabangsa dari multinasional dan kerajaan untuk NGO atau yayasan tempatan.

Ini adalah satu senario yang memerlukan usaha yang semakin meningkat untuk mencapai profesionalisasi sektor supaya komitmen sosio-etika-organisasi kukuh dalam merealisasikan projek-projek yang berkesan mengurangkan ketidaksamaan yang berlaku dalam masyarakat hari ini.

Sarjana dalam Reka Bentuk, Pengurusan dan Pengurusan Projek Kerjasama Antarabangsa menangani komitmen ini dengan menentukan Kerjasama Antarabangsa sebagai satu set sumber dan kemungkinan bahawa pelaku perlu meningkatkan peluang mereka untuk kemajuan dan pertumbuhan ekonomi dan sosio-organisasi, meminta pelaku lain yang Mereka boleh menutup dan bersedia memberikannya. Memandangkan perspektif ini, Projek Kerjasama yang menghasilkan cadangan / penyelesaian yang saling menguntungkan adalah perlu.

Tempoh, struktur kredit dan ijazah

Tempoh anggaran program Master dalam Reka Bentuk, Pengurusan dan Pengurusan Projek Kerjasama Antarabangsa adalah 900 jam (90 kredit). Mengenai pengagihan masa, ia telah ditetapkan bahawa:

  • Sebagai program jarak jauh dan tidak tertakluk kepada kelas tatap muka, tarikh permulaan tertentu tidak ditubuhkan, jadi pelajar boleh memformalkan pendaftaran pada bila-bila masa, selagi ada tempat yang tersedia.
  • Atas alasan akademik dan pembelajaran, terdapat tempoh minimum Program selama dua puluh satu bulan.
  • Masa maksimum yang tersedia untuk menjalankan Program ini ialah dua puluh empat bulan. Dalam tempoh ini, pelajar mestilah berjaya meluluskan semua aktiviti yang telah dinilai dan meluluskan Projek Sarjana Akhir atau Skor Tesis.

Master dalam Reka Bentuk, Pengurusan dan Pengurusan Projek Kerjasama Antarabangsa timbul daripada permintaan untuk profesionalisasi dalam sektor ini dengan visi Kerjasama Antarabangsa yang meningkatkan kepentingan projek sebagai peranti yang membolehkan mereka bentuk penyelesaian dengan sistematik, menyeluruh dan penglihatan global dan, mengurus dan mengarahkan orkestrasi sumber dan kemungkinan yang membolehkan manfaat ekonomi dan sosio-organisasi untuk semua pelakon yang terlibat.

Sarjana dalam Rekabentuk, Pengurusan dan Pengurusan Projek Kerjasama Antarabangsa merupakan program yang seimbang dan unik yang meliputi konteks dan teori umum kerjasama kepada aspek organisasi, kewangan, ekonomi dan manusia mengenai projek kerjasama antarabangsa, di bawah pendekatan ganda yang unik yang keistimewaan di satu pihak adalah sifat penting dalam projek dalam fasa Reka Bentuk, Pengurusan dan Pengurusannya, dan sebaliknya, sokongan dan rezeki dalam ICT dan model kerja dan pengurusan kerjasama dan kerjasama.

biasiswa

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) secara berkala memperuntukkan item ekonomi luar biasa untuk FUNIBER Latihan FUNIBER . Untuk memohon, anda hanya perlu menghantar permohonan biasiswa anda dari halaman utama portal dengan maklumat yang diperlukan, dan Jawatankuasa Penilaian akan mengkaji kesesuaian permohonan anda untuk pemberian bantuan kewangan, dalam bentuk Geran Latihan FUNIBER .

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The growing and global presence of FUNIBER is due to a teaching model that promotes the collaboration and cooperation among nations to enrich people formation. This model is the result of more than ei ... Baca lebih lanjut

The growing and global presence of FUNIBER is due to a teaching model that promotes the collaboration and cooperation among nations to enrich people formation. This model is the result of more than eight years of experience of FUNIBER teaching graduate distance semi-attending and non attending virtual international projects of cooperation and formation with enterprise. This guarantees a model that supply effective results in relation to the teaching investment assumed versus the return in knowledge formation and personal and organizational learning. All of this because FUNIBER’s educative model guarantees a high quality global formation. Baca Ringkas
Barcelona , Jaén + 1 Lagi Kurang