Baca keterangan rasmi

Kursus ini diajar 100% dengan modaliti maya. Para pelajar ijazah akan menjadi profesional yang mampu memasuki pasaran buruh dengan kejayaan yang besar.

Dengan melengkapkan Master ini anda akan menjadi profesional yang mampu bertindak sebagai ejen perubahan terima kasih kepada kemahiran yang anda miliki untuk perancangan, penyelidikan, reka bentuk, pembangunan, penilaian, pemilihan dan pelaksanaan penyelesaian inovatif dalam bidang Keselamatan Industri dan Perlindungan Alam Sekitar.

Fleksibiliti yang ditawarkan oleh tuan akan membawa anda untuk mengambil bahagian dalam penilaian dan kawalan risiko alam sekitar yang ada di tempat kerja, merancang atau membantu dalam pelaksanaan cara untuk membetulkan masalah persekitaran, membangunkan dan menyelaras program persampelan alam sekitar atau menyelia prosedur yang berlainan .

DURASI PROGRAM

  • 5 CYCLES
  • Jam: 24/7
  • Mulakan kelas: hari ke 15 setiap bulan.

profil Siswazah

Lulusan Kejuruteraan akan dapat melaksanakan dalam pekerjaan seperti:

  • Pilih dan cekap menggunakan prosedur, teknik, model, peralatan dan alat yang membolehkan anda menguruskan proses dengan tahap tanggungjawab dan profesionalisme yang tinggi.
  • Mengurus proses yang berkaitan dengan Komunikasi dan Teknologi Maklumat, baik untuk organisasi dan perkhidmatan yang produktif, dengan tujuan untuk mendapatkan peningkatan dalam operasinya.
  • Prasarana rekaan dan mencadangkan tindakan untuk pembangunan sistem operasi dan digital, pengurus pangkalan data, perlombongan data dan gudang data, perkakasan dan perisian komunikasi dan maklumat, kepada organisasi sebagai tindak balas terhadap keperluan mereka.
Program diajar dalam:
Sepanyol
Spanish (Mexican)

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Universidad Europea de Monterrey »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
2,729 MXN
dengan istilah
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date