Ijazah Sarjana Universiti dalam Undang-undang Alam Sekitar

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Ijazah sarjana rasmi ini memberikan anda pengetahuan asas dan spesifik mengenai undang-undang alam sekitar. Ia memberikan perhatian khusus kepada cawangan-cawangan disiplin yang berbeza dan juga menangani pelbagai subjek bukan undang-undang yang berkaitan dengan aspek teknikal, geografi, ekonomi dan perniagaan persekitaran.

Program tuan ini telah diakreditasi oleh agensi kualiti nasional dengan label Kecemerlangan, yang tertinggi dalam sistem universiti Sepanyol.

AQU Excel·lència MUDA

Walaupun ia adalah program dalam talian, terdapat latihan wajib dan bersemuka di peringkat kedua kursus kedua.

Bahasa program adalah bahasa Sepanyol supaya anda mesti membuktikan keahlian dalam bahasa ini untuk diterima masuk.

Peluang kerjaya

Sifat interdisipliner Ijazah Sarjana Universiti dalam Undang-undang Alam Sekitar memberi anda kesempatan untuk mengakses pelbagai kerjaya. Anda juga boleh membuat keputusan untuk meneruskan latihan akademik anda dengan mendaftarkan diri dalam program kedoktoran dalam Undang-undang. Antara peluang kerjaya yang terbuka kepada mereka adalah seperti berikut:

  • Pentadbiran awam (majlis bandar, majlis wilayah, majlis daerah, dewan perniagaan dan pihak berkuasa lain): bekerja sebagai pakar alam sekitar.
  • Pertubuhan bukan kerajaan: menyediakan nasihat teknikal dan undang-undang.
  • Syarikat swasta: menyediakan nasihat teknikal dan undang-undang.
  • Advokasi alam sekitar: memberikan nasihat teknikal dan undang-undang; konsiliasi persekitaran dan pengantaraan.
  • Perundingan dan pengauditan alam sekitar.
  • Kewartawanan persekitaran.
  • Penyelidikan alam sekitar dan kajian doktoral.
  • Pendidikan alam sekitar.
  • Pengajaran dan penyelidikan di universiti dan pusat penyelidikan lain.

Kemasukan

Program Sarjana ini direka untuk pelajar dengan latihan sebelumnya dalam bidang Undang-undang, Sains Politik dan Pentadbiran Awam, Pengurusan Awam dan Ekonomi Pentadbiran, Kewartawanan, Pengajian Perniagaan, Pengajian Buruh, Sains Perniagaan, dan bidang-bidang lain yang berkaitan.

Secara umum, Ijazah Sarjana boleh berguna untuk graduan di bidang Sains Sosial lain, serta Sains Alam Sekitar dan Biologi. Ijazah Sarjana juga sesuai untuk calon-calon yang datang dari bidang pengetahuan lain, dan ia bertujuan untuk menambah pengetahuan akademik baru dan lebih banyak kemahiran dan kelayakan untuk pengalaman profesional dan vokasional mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Baca Ringkas
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Lagi Kurang