Ijazah Sarjana Universiti dalam Pendidikan Universiti

Umum

Penerangan Program

Bersiap untuk menghadapi cabaran pendidikan universiti, dan mengetahui didaktik-pedagogi, penyelidikan, inovasi dan penggunaan bidang teknologi.

Huraian

Ijazah Sarjana dalam Pendidikan Universiti Online membolehkan anda berlatih sebagai guru di peringkat kebangsaan dan antarabangsa . Sebagai tambahan, terima kasih kepada sifat penyiasatan yang menyediakan penyelidikan dalam sektor pendidikan .

Kelayakan yang diiktiraf di peringkat Eropah dengan kualiti dan kekhususan yang tinggi di sektor universiti.

Anda akan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menjadi profesor universiti semasa dan global yang dituntut menerusi pengetahuan yang digunakan untuk bidang pengurusan universiti didaktik-pedagogi, penyelidikan, inovasi dan penggunaan teknologi.

Latihan penyelidikan yang membuka pintu kepada Doktor dalam Pendidikan.

Memasukkan teknologi maklumat dan komunikasi dalam proses pengajaran.

Latihan teoretikal dan praktikal, mengikuti pembelajaran dengan membuat metodologi Universiti Eropah, diterapkan dalam persekitaran teknologi yang mudah dan fleksibel yang membolehkan anda keserasian sepenuhnya kajian anda dengan kehidupan profesional dan peribadi anda.

Anda akan mempunyai mentor peribadi yang akan menemani anda sepanjang ijazah sarjana.

Dengan ijazah sarjana ini, anda akan dapat merancang, membangun dan menilai proses pengajaran dan pembelajaran , mempromosikan proses pendidikan yang memudahkan pemerolehan kompetensi pendidikan tinggi, dengan mengambil kira peringkat dan latihan terdahulu para pelajar, serta orientasinya , baik secara individu maupun dengan guru-guru lain dan profesional pusat.

Kami mempunyai perjanjian untuk menjalankan latihan dengan seluruh rangkaian universiti Laureate dan dengan kedua-dua universiti kebangsaan dan antarabangsa.

titratan

Pada akhir program ini, pelajar menerima gelaran rasmi Ijazah Sarjana Universiti dalam Pendidikan Universiti yang dikeluarkan oleh Universiti Eropah Madrid.

peluang kerjaya

Sarjana Universiti Pendidikan Universiti bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam bidang pendidikan tinggi, kedua-dua guru yang ingin meningkatkan latihan mereka sebagai guru dalam peringkat pendidikan ini serta profesional yang berkelayakan tanpa pengalaman dalam bidang pengajaran universiti yang ingin dilatih dalam bidang ini. Oleh itu, ijazah sarjana yang membentangkan jadual pendidikan yang menarik di kalangan penyelidik dan peringkat akademik dalam pengertian yang lebih luas. Di satu pihak, pelajar Ijazah Sarjana Universiti dalam Pendidikan Universiti boleh memulakan atau meneruskan latihan pedagogi mereka dalam pengajaran dalam pengajian tinggi dan melaksanakan tugas penyelidikan yang luas dalam hal ini. Sebaliknya, program ini akan membolehkan pelajar mengakses Doktor dan menyelesaikan Tesis Kedoktoran, bacaan yang menghasilkan tajuk doktor.

Penampilan berbeza

Kami mempunyai perjanjian untuk menjalankan latihan dengan seluruh rangkaian universiti Laureate dan dengan kedua-dua universiti kebangsaan dan antarabangsa.

 • Metodologi kerja dalam talian direka bentuk untuk belajar dalam persekitaran digital melalui kes-kes sebenar, seminar maya, forum dan alat-alat kerjasama di Kampus Maya.
 • Jadual perjalanan penyelidikan bermula pada penyelidikan yang berorientasikan kepada pengajaran universiti dan pencapaian doktor.
 • Latihan penyelidikan yang membuka pintu kepada Doktor dalam Pendidikan.

Kelayakan ini mempunyai pengiktirafan dan pengesahan Sekretariat Negara Pengajian Tinggi, Sains dan Teknologi (SENESCYT), kerana Universiti Eropah Madrid tergolong dalam senarai universiti antarabangsa berprestij yang diiktiraf oleh Institusi.

Profil pendapatan baru

Tuan ini direka bentuk untuk:

Semua profesor universiti ini dalam praktik atau profesional yang bercita-cita menjadi profesor pendidikan universiti atau yang ingin meningkatkan kecekapan pengajaran mereka dalam pengajaran, inovasi dan teknologi pendidikan dalam talian. Ia juga bertujuan untuk penyelidik atau ketua latihan di institusi pendidikan, organisasi bukan kerajaan dan syarikat multinasional yang memerlukan profesional dengan pengetahuan khusus di bidang pendidikan tinggi.

keperluan akses

Anda boleh mengakses Ijazah Sarjana Universiti dalam Pendidikan Universiti dari:

 • Ijazah Sarjana Muda atau Sarjana Muda
 • Ijazah kejuruteraan atau seni bina.
 • Ijazah dalam mana-mana bidang pengetahuan.

Proses

Proses kemasukan untuk mengambil kursus ijazah / pascasiswazah dalam talian di Universiti Eropah boleh dijalankan sepanjang tahun, walaupun pendaftaran dalam mana-mana program kami adalah tertakluk kepada kewujudan kekosongan. Untuk melengkapkan proses kemasukan, pemohon harus mengikuti langkah-langkah berikut:

 • 1. Nasihat peribadi. Melalui telefon kami (34) 918 340 192 atau melalui e-mel kami ueonline@universidadeuropea.es, di mana anda akan menerima nasihat Pasukan Kemasukan Online.
 • 2. Penyerahan permohonan dan dokumentasi untuk menilai profil pemohon.
 • 3. Temu bual peribadi dan penilaian profil.
 • 4. Pengesahan kemasukan.
 • 5. Pengumuman tempahan dan pendaftaran.

Proses kemasukan tidak melibatkan sebarang kos untuk calon atau sebarang komitmen sehingga tempahan formal.

kurikulum

Struktur kurikulum

 • Modul II. Pelakon dan senario - 6 ECTS
 • Modul III. Proses pengajaran-pembelajaran I - 6 ECTS
 • Modul IV. Proses pengajaran-pembelajaran II - 6 ECTS
 • Modul V. Pemantauan dan penilaian proses pembelajaran - 6 ECTS
 • Modul VI. ICT dalam proses pengajaran-pembelajaran - 6 ECTS
 • Modul VII. Amalan profesional: practicum - 6 ECTS
 • Modul VIII. Pengenalan kepada penyelidikan pendidikan - 6 ECTS
 • Modul IX. Mengajar inovasi - 6 ECTS
 • Modul X. Tesis Sarjana - 6 ECTS
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Baca lebih lanjut

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Baca Ringkas
Villaviciosa de Odón