Ijazah Sarjana Universiti Keperluan Pendidikan Khas dan Penjagaan Awal

Umum

Penerangan Program

Terdapat Beasiswa dan pilihan Aids

Sebagai seorang profesional dalam bidang pendidikan, anda mesti mempunyai pengetahuan tentang perhatian awal dan keperluan pendidikan khas, supaya, terima kasih kepada prestasi anda, anda boleh mengimbangi ketidaksamaan kemasukan dan ketinggalan yang mungkin dalam sistem pendidikan para pelajar.

Takrifan Ijazah Sarjana Universiti Keperluan Pendidikan Khas

Objektif Ijazah Sarjana dalam Keperluan Pendidikan Khas dan Penjagaan Awal adalah untuk melatih para profesional pendidikan neuro (gabungan antara sains pendidikan dan neurosains), satu disiplin yang akan membolehkan anda mengetahui proses pembelajaran dan pengajaran neurocognitive dan dengan itu dapat dilaksanakan tugas-tugas perhatian, pengukuhan, sokongan dan penyesuaian bahan-bahan pelajar dengan keperluan pendidikan khas. Dengan mengambil program ini, anda akan dapat menganjurkan alam sekitar supaya pelajar dapat berkembang dengan cara yang terintegrasi dan menyelaraskan tindakan mereka dengan semua ejen yang terlibat dalam pendidikan anak-anak di bawah umur.

Apa yang menjadikan Ijazah Sarjana dalam Keperluan Pendidikan Khas dan Penjagaan Awal yang Unik?

 • Penciptaan program pencegahan dan intervensi.
 • Reka bentuk tugas pengukuhan, sokongan dan penyesuaian bahan untuk pelajar.
 • Penggunaan ICT untuk mempromosikan proses pengajaran dan pembelajaran pelajar.
 • Visi global yang membolehkan perkembangan penuh pelajar Memperolehi kecekapan untuk menjalankan profesion pengajaran sebagai seorang neuroeducador
 • Bertindak sebagai ejen sosial yang membolehkan kemasukan, kemasukan dan ketahanan pelajar.
 • Amalan tatap muka di pusat pendidikan dan khusus.


Pelepasan profesional

Gelaran Ijazah Sarjana dalam Keperluan Pendidikan Khas dan Penjagaan Awal memberi anda kuasa untuk menjalankan tugas-tugas penguatkuasaan, sokongan dan penyesuaian bahan-bahan pelajar dengan keperluan pendidikan khas, sebagai pelengkap untuk bekerja di pusat khusus yang berbeza seperti berikut:

 • Pusat Pendidikan Pendidikan Bayi dan Rendah
 • SPE (Perkhidmatan Psikopedagogi Sekolah)
 • Pusat Pendidikan Khas
 • Pusat Hospital
 • Perkhidmatan pemasukan sosio-buruh
 • Bengkel Pekerjaan
 • Kabinet Psikopedagogikal
 • Institusi Pendidikan Menengah dalam Kaunseling dan Kaunseling Psikopedagogical


Profil penyertaan

Bertujuan para profesional yang ingin memperluaskan pengetahuan mereka tentang pelbagai keperluan pendidikan, mempelajari teknik untuk bekerja dengan pelajar dengan keperluan khusus dan mengetahui sumbangan neurosains untuk rawatan jenis ini.

Graduan dalam:

 • Pedagogi
 • Psikopedagogi
 • psikologi
 • Logopedia
 • Pakar psikologi yang pakar dalam Neuropsychology

Keperluan Akses

Keperluan akses dan kemasukan ke pengajian Sarjana resmi Universidad Internacional Valenciana didirikan sesuai dengan pasal 16 Keputusan Diraja 1393/2007, yang menetapkan organisasi pendidikan universitas resmi. Mereka dapat mengakses studi universitas resmi atau Sarjana sendiri, yang memenuhi mana-mana syarat berikut:

 1. Untuk mendapatkan ijazah sarjana rasmi, adalah perlu untuk memegang ijazah universiti rasmi di Sepanyol atau satu lagi yang dikeluarkan oleh institusi pengajian tinggi di Institusi Pengajian Tinggi Eropah, yang membenarkan penerbit ijazah untuk mendapatkan ijazah Sarjana.
 2. Selain itu, siswazah boleh mengakses mengikut sistem pendidikan di luar Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah tanpa memerlukan homologasi darjah mereka, selepas pengesahan oleh Universiti bahawa mereka memberi akreditasi tahap pendidikan setara dengan gelar universiti Sepanyol yang sama dan memberi kuasa di negara yang mengeluarkan diploma untuk mendapatkan pendidikan pascasiswazah. Akses dengan cara ini tidak akan membayangkan, dalam mana-mana hal, homologasi tajuk terdahulu yang memiliki pihak yang berminat, atau pengiktirafannya untuk tujuan lain selain daripada mempelajari ijazah Sarjana.

Tajuk ini mungkin mempunyai keperluan akses tambahan tambahan, yang boleh anda perundingan pada halaman maklumat setiap orang.

Akses kepada Pemilik Master VIU (Sepanyol dan EU)

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

La VIU es una universidad presencial tecnológica con una enseñanza online y audiovisual. A través de la pantalla del ordenador y desde cualquier parte del mundo, los/las estudiantes reciben clase en t ... Baca lebih lanjut

La VIU es una universidad presencial tecnológica con una enseñanza online y audiovisual. A través de la pantalla del ordenador y desde cualquier parte del mundo, los/las estudiantes reciben clase en tiempo real a través de videoconferencias interactivas que imparten los mejores expertos internacionales. Baca Ringkas
Valencia , Barcelona , Madrid , Bogotá , Lima , Quito + 5 Lagi Kurang