close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Tunisia 2021

Ijazah sarjana muda ialah unit pengajian yang memerlukan kira-kira empat tahun kerja keras dan dedikasi untuk mendapatkan. Setelah pelajar telah memperoleh ijazah mereka, mereka mungkin mempunyai akses kepada peluang peribadi dan profesional yang lebih baik. pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer dan internet. Banyak belajar bagaimana untuk… Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana muda ialah unit pengajian yang memerlukan kira-kira empat tahun kerja keras dan dedikasi untuk mendapatkan. Setelah pelajar telah memperoleh ijazah mereka, mereka mungkin mempunyai akses kepada peluang peribadi dan profesional yang lebih baik.

pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer dan internet. Banyak belajar bagaimana untuk mengurus dan mengendalikan sebuah laman web untuk syarikat, yang mungkin termasuk menjual produk dalam talian, menghantar e-mel pelanggan, menguruskan bekalan, merekrut pekerja baru dalam talian, dan memproses bayaran menggunakan cara elektronik.

Tunisia (Bahasa Arab: تونس Tunis) secara rasmi dikenali sebagai Republik Tunisia (Bahasa Arab: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah di-Tūnisiyyah), adalah sebuah negara di Afrika Utara yang mempunyai garis pantai Laut Mediterranean di tengah-tengah Afrika Mediterranean. Sejak mencapai kemerdekaan daripada Perancis pada tahun 1956, sektor pendidikan Tunisia telah menunjukkan kemajuan besar. Proses kemasukan adalah dikawal secara berpusat melalui sistem orientasi universiti kebangsaan.

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Tunisia

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Tunisia Online, Tunisia +14 Lagi

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II)

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II) -
Ijazah Sarjana Muda
Perancis
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini