close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Polinesia Perancis 2021

Ijazah sarjana muda ialah unit pengajian yang memerlukan kira-kira empat tahun kerja keras dan dedikasi untuk mendapatkan. Setelah pelajar telah memperoleh ijazah mereka, mereka mungkin mempunyai akses kepada peluang peribadi dan profesional yang lebih baik. pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer dan internet. Banyak belajar bagaimana untuk… Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana muda ialah unit pengajian yang memerlukan kira-kira empat tahun kerja keras dan dedikasi untuk mendapatkan. Setelah pelajar telah memperoleh ijazah mereka, mereka mungkin mempunyai akses kepada peluang peribadi dan profesional yang lebih baik.

pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer dan internet. Banyak belajar bagaimana untuk mengurus dan mengendalikan sebuah laman web untuk syarikat, yang mungkin termasuk menjual produk dalam talian, menghantar e-mel pelanggan, menguruskan bekalan, merekrut pekerja baru dalam talian, dan memproses bayaran menggunakan cara elektronik.

Perancis adalah bahasa rasmi di Kepulauan Polynesia Perancis dan adalah bahasa yang paling banyak digunakan. Universiti Polynesia Perancis menawarkan pelajar pelbagai topik, perpustakaan yang besar, dan ruang untuk pelajar antarabangsa. Mata pelajaran termasuk sains, kajian budaya, penyelidikan, dan pendidikan profesional.

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Polinesia Perancis

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Polinesia Perancis Online, Polinesia Perancis +14 Lagi

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II)

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II) -
Ijazah Sarjana Muda
Perancis
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini