close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Mauritius 2021

Individu yang mahu meningkatkan prospek kerjaya dan mengembangkan kemahiran mereka mungkin berminat untuk memperoleh ijazah sarjana muda. Unit akademik pengajian boleh diperolehi apabila pelajar lengkap ijazah bersekutu dan keperluan pendidikan yang lain. program E-perniagaan menumpukan perhatian kepada menjalankan dan memantau aktiviti harian perniagaan yang menggunakan cara dalam talian atau el… Baca lebih lanjut

Individu yang mahu meningkatkan prospek kerjaya dan mengembangkan kemahiran mereka mungkin berminat untuk memperoleh ijazah sarjana muda. Unit akademik pengajian boleh diperolehi apabila pelajar lengkap ijazah bersekutu dan keperluan pendidikan yang lain.

program E-perniagaan menumpukan perhatian kepada menjalankan dan memantau aktiviti harian perniagaan yang menggunakan cara dalam talian atau elektronik. Ini mungkin termasuk bekerjasama dengan rakan-rakan dalam mesyuarat dalam talian, mewujudkan iklan viral untuk mempromosikan syarikat, dan menguruskan bayaran daripada pelanggan melalui perkhidmatan online.

Mauritius merupakan sebuah negara kepulauan, negara Afrika ini akan menawarkan anda masa terbaik yang anda belajar di universiti. Pantai-pantai di Mauritius dan kehidupan pantai di negara ini adalah hanya menakjubkan. Anda akan menjalani kehidupan yang santai dan menikmati belajar di Universiti sama ada Mauritius atau bahawa Teknologi.

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Mauritius

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Mauritius Online, Mauritius +14 Lagi

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II)

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II) -
Ijazah Sarjana Muda
Perancis
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini