close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Guiana Perancis 2021

Ijazah sarjana muda yang diperolehi melalui program pendidikan sarjana muda yang boleh mengambil kira-kira tiga hingga empat tahun untuk disiapkan, dengan syarat pelajar boleh menghadiri sekolah sepenuh masa. ijazah sarjana muda boleh diperolehi di kampus atau dalam talian, bergantung kepada sekolah, yang sesuai untuk pelajar dengan kehidupan yang sibuk. pelajar E-perniagaan belajar bagaimana unt… Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana muda yang diperolehi melalui program pendidikan sarjana muda yang boleh mengambil kira-kira tiga hingga empat tahun untuk disiapkan, dengan syarat pelajar boleh menghadiri sekolah sepenuh masa. ijazah sarjana muda boleh diperolehi di kampus atau dalam talian, bergantung kepada sekolah, yang sesuai untuk pelajar dengan kehidupan yang sibuk.

pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer dan internet. Banyak belajar bagaimana untuk mengurus dan mengendalikan sebuah laman web untuk syarikat, yang mungkin termasuk menjual produk dalam talian, menghantar e-mel pelanggan, menguruskan bekalan, merekrut pekerja baru dalam talian, dan memproses bayaran menggunakan cara elektronik.

French Guiana terletak di pantai Amerika Selatan. Pelajar yang mempunyai latar belakang dalam Perancis mungkin menjadi yang paling berjaya, walaupun ada beberapa bahasa lain yang dituturkan di French Guiana. Pusat Angkasa Guiana menarik profesional dan pelajar dari seluruh dunia.

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Guiana Perancis

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Guiana Perancis Online, Guiana Perancis +14 Lagi

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II)

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II) -
Ijazah Sarjana Muda
Perancis
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini