close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Guadeloupe (Fr.) 2021

Ijazah sarjana muda, yang memerlukan empat tahun pengajian, memberi peluang kepada pelajar untuk meningkatkan pengetahuan dan latihan mereka dalam bidang tertentu. Dengan peningkatan penguasaan kemahiran mereka, pelajar mungkin layak untuk kerjaya dengan gaji yang lebih baik selepas tamat pengajian. pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer da… Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana muda, yang memerlukan empat tahun pengajian, memberi peluang kepada pelajar untuk meningkatkan pengetahuan dan latihan mereka dalam bidang tertentu. Dengan peningkatan penguasaan kemahiran mereka, pelajar mungkin layak untuk kerjaya dengan gaji yang lebih baik selepas tamat pengajian.

pelajar E-perniagaan belajar bagaimana untuk menjalankan perniagaan dengan menggunakan komputer dan internet. Banyak belajar bagaimana untuk mengurus dan mengendalikan sebuah laman web untuk syarikat, yang mungkin termasuk menjual produk dalam talian, menghantar e-mel pelanggan, menguruskan bekalan, merekrut pekerja baru dalam talian, dan memproses bayaran menggunakan cara elektronik.

Subur, sumber asli Guadeloupe menjadikan ia tempat yang indah untuk mereka yang ingin mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi dalam persekitaran yang cantik. Terdapat banyak peluang untuk belajar, tetapi beberapa peluang-peluang pekerjaan dalam negara itu sendiri.

Online Sarjana Muda dalam e-Perniagaan di Guadeloupe (Fr.)

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Guadeloupe Online, Guadeloupe (Fr.) +14 Lagi

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II)

La pembentukan Chef (fe) de Projet e-perniagaan est un titre homolog par l'Etat au RNCP (niveau II) -
Ijazah Sarjana Muda
Perancis
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini