Filter
Ijazah Sarjana Muda
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda dalam Sistem Maklumat 2019/2020

ijazah sarjana muda dalam talian adalah ijazah sarjana muda yang biasanya mengambil masa kira-kira empat tahun untuk disiapkan. Program umumnya mempunyai campuran kelas pendidikan umum dan kelas tertumpu kepada utama dipilih pelajar.

Apakah sarjana muda dalam talian 's dalam sistem maklumat? Ini adalah program yang mengajar pelajar tentang komputer di tempat kerja. Pelajar boleh belajar tentang pelbagai aspek sistem maklumat, seperti pengurusan, perkakasan, pangkalan data dan rangkaian. Kursus-kursus dalam program yang mungkin merangkumi komunikasi data, reka bentuk pangkalan data, konsep perisian dan reka bentuk rangkaian. Para pelajar juga boleh belajar tentang pengaturcaraan. Topik-topik lain yang diliputi dalam program ijazah sarjana muda boleh termasuk kalkulus, statistik, prinsip pengurusan ekonomi dan perakaunan. Beberapa program juga boleh membenarkan pelajar untuk menjadi pakar dalam bidang-bidang seperti pembangunan web, keselamatan sistem maklumat dan forensik komputer.

Manfaat melengkapkan program sarjana muda dalam sistem maklumat berkisar daripada belajar kemahiran baru untuk mengembangkan pengetahuan dalam topik perniagaan khusus. Pelajar mungkin boleh menukar kerjaya atau mendapat kenaikan pangkat.

Kos program ijazah sarjana muda berbeza berdasarkan sekolah dan format program. Pelajar harus merujuk kepada pejabat bantuan kewangan atau lain pegawai sekolah untuk mencari kos yang tepat.

Siswazah dari program ijazah sarjana muda sistem maklumat yang boleh membuat keputusan untuk pergi ke dalam pelbagai kerjaya berkaitan dengan komputer. Pelajar boleh memegang tajuk pekerjaan yang termasuk pengurus sistem maklumat, pengurus pangkalan data, komputer saintis forensik, pengaturcara perisian, permainan web programmer dan pakar keselamatan siber. Pelajar juga boleh memilih untuk bekerja di pelbagai industri yang berbeza, seperti penjagaan kesihatan, perniagaan, rangkaian dan reka bentuk.Melengkapkan program yang juga boleh membenarkan graduan sebagai persediaan untuk program ijazah sarjana dalam sistem maklumat atau sains komputer.

Jika anda ingin memulakan kerjaya atau memajukan kerjaya semasa anda dalam sistem maklumat, maka anda mungkin mahu mempertimbangkan menamatkan sarjana muda dalam sistem maklumat. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sistem Maklumat

Universidad Del Valle De Mexico

Pelan akademik dalam talian ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran berorientasikan kepada pengurusan dan reka bentuk projek teknologi, berdasarkan platform canggih, ... [+]

Pelan akademik dalam talian ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran berorientasikan kepada pengurusan dan reka bentuk projek teknologi, berdasarkan platform canggih, dengan mempertimbangkan perkhidmatan dalam awan, Data Big dan Aplikasi Mudah Alih.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Penerapan metodologi, teknik dan alat komputer untuk analisis situasi dan persekitaran untuk menyelesaikan masalah dan / atau membuat keputusan.Pengurusan sistem inventori berdasarkan penentuan model keperluan pengeluaran yang optimum, sesuai dengan tingkah laku pasar.Penilaian dan penggunaan cara fizikal dan tanpa wayar untuk menghantar data, mengikut keperluan yang ditetapkanKenapa pilih UVM?... [-]
Mexico Bandar Mexico
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu