ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda dalam Pengajian Reka Bentuk di Sepanyol 2021

Ijazah sarjana muda ialah unit pengajian yang memerlukan kira-kira empat tahun kerja keras dan dedikasi untuk mendapatkan. Setelah pelajar telah memperoleh ijazah mereka, mereka mungkin mempunyai akses kepada peluang peribadi dan profesional yang lebih baik.

Design adalah satu disiplin khusus dengan pelbagai perkhidmatan yang luas aplikasi. Membina objek atau proses adalah kunci untuk memenuhi keperluan pelanggan. Unique pemikiran, penyelidikan, analisis dan menyelesaikan bergabung untuk memalsukan produk dalam bidang korporat, pendidikan, kerajaan masalah, dan persekitaran bukan untuk keuntungan.

 

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Online Sarjana Muda dalam Pengajian Reka Bentuk di Sepanyol

1 Hasil dalam Pengajian Reka Bentuk, Sepanyol Filter

Design Muda (BA)

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4 tahun
Sepanyol
Online

Bersedia untuk meningkatkan kerjaya anda dalam bidang reka bentuk.Terima kasih kepada program ijazah ini, anda akan memperolehi

Baca lebih lanjut