ONLINESTUDIES.MY

Online Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Permainan 2020

Ijazah sarjana muda, yang memerlukan empat tahun pengajian, memberi peluang kepada pelajar untuk meningkatkan pengetahuan dan latihan mereka dalam bidang tertentu. Dengan peningkatan penguasaan kemahiran mereka, pelajar mungkin layak untuk kerjaya dengan gaji yang lebih baik selepas tamat pengajian.

reka bentuk permainan adalah bidang reka bentuk dengan tumpuan dalam penciptaan digital dan pembangunan. reka bentuk permainan merujuk kepada bukan sahaja penciptaan dunia imaginatif dan fiksyen, tetapi juga formula permainan, aspek visual dan tahap kesukaran yang berkaitan dengan permainan.

Online Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Permainan

2 Hasil dalam Reka Bentuk Permainan Filter

Ijazah sarjana muda dalam grafik, pengkhususan: multimedia, grafik 3d, seni permainan dan komunikasi visual

AHE - The University of Humanities and Economics
Kampus Online Sepenuh masa 6 semester Oktober 2020 Poland Łódź + 1 lagi

program ijazah sarjana muda Design grafik menawarkan pengalaman luas reka bentuk grafik dengan peluang untuk pakar dalam salah satu daripada tiga laluan: Komunikasi Visual dan Multimedia, Fotografi, Komputer Permainan Art and Design.

Sarjana Sains dalam Reka Bentuk Permainan Mudah Alih - Online

Digital Media Arts College
Online Sepenuh masa Sept. 2020 Amerika Syarikat USA Online Boca Raton

DMAC adalah salah satu daripada beberapa tempat di negara di mana anda boleh memperolehi Sarjana Muda Sains (BS) dalam Reka Bentuk Permainan Mudah Alih. Sama seperti yang mengagumkan, kami juga memberi peluang kepada anda memperolehi ijazah sepenuhnya dalam talian menerusi program e-pembelajaran kami.