ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Perindustrian di Algeria 2021

Ijazah sarjana muda, yang memerlukan empat tahun pengajian, memberi peluang kepada pelajar untuk meningkatkan pengetahuan dan latihan mereka dalam bidang tertentu. Dengan peningkatan penguasaan kemahiran mereka, pelajar mungkin layak untuk kerjaya dengan gaji yang lebih baik selepas tamat pengajian.

Reka bentuk perindustrian ialah program ijazah berasaskan seni estetik yang merupakan gabungan kedua-dua sains gunaan dan seni digunakan. Ini adalah program ijazah unik yang bertujuan untuk menyediakan semua individu yang ingin masuk ke dalam dunia reka bentuk perindustrian.

Algeria merupakan negara Afrika 'yang kedua terbesar dan ia adalah di mana anda mencari yang indah Sahara Desert, yang terdiri daripada 85% daripada negara ini. Algeria merupakan satu-satunya tanah jajahan Perancis di Afrika diduduki oleh penduduk peneroka putih.

Online Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Perindustrian di Algeria

1 Hasil dalam Reka Bentuk Perindustrian, Algeria Filter

Sarjana muda SDS reka bentuk perindustrian

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Ijazah Sarjana Muda
<
Separuh masa
<
3 tahun
Perancis
Online

Le SARJANA PROFESSIONNEL SDS® INDUSTRIAL DESIGN est un Diplome européen délivré par l'INSHED. La pembentukan permet d'être professionnellement opérationnel des le début de vot ...

Baca lebih lanjut