Filter
Ijazah Sarjana Muda
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda dalam Periklanan 2019

Melengkapkan ijazah sarjana muda dalam talian yang biasanya mengambil masa empat tahun persekolahan di universiti, dan ia boleh membantu bakal pelajar dengan tahap asas persefahaman dalam bidang pengajian mereka. Pelajar yang berminat untuk mendapatkan ijazah sarjana perlu mendapatkan ijazah pertama ini.

Apa yang sarjana muda dalam talian dalam pengiklanan? program ini dapat menyediakan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang penting untuk kejayaan dalam pengiklanan. Peserta boleh belajar tentang komunikasi, perancangan kempen dan penulisan untuk media digital dan tradisional. Pelajar boleh memilih khusus, seperti cetak, televisyen dan media dalam talian, untuk meningkatkan matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

ijazah sarjana muda dalam talian dalam pengiklanan boleh menyediakan graduan dengan pelbagai kemahiran hidup yang penting, termasuk pemikiran kritikal dan analitikal, kerja berpasukan dan kemahiran menulis, semua yang boleh digunakan di banyak pekerjaan dalam industri.Tahap pendidikan sering menyediakan peluang gaji yang lebih tinggi juga.

Kos mendapatkan ijazah ini mungkin berbeza-beza bergantung kepada institusi dan tempoh program. Bakal pelajar perlu menyelidik sekolah yang berpotensi dalam talian untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program dan kos mereka.

Graduan ijazah sarjana muda pengiklanan mungkin mendapati diri mereka dalam pencalonan untuk pelbagai pekerjaan, termasuk penyelaras pengiklanan, artis pengiklanan dan penerbit komersial. Kerana mereka mendapat lebih banyak pengalaman dalam bidang ini, graduan boleh mempunyai peluang untuk bekerja sebagai pengurus pemasaran. Bidang pengiklanan dijangka terus berkembang dalam tempoh beberapa tahun akan datang, jadi menuntut graduan boleh meningkat.

Mungkin terdapat banyak pilihan untuk mendapatkan dalam pengiklanan sarjana muda dalam talian ini. kelas dalam talian boleh menjadi tempat yang sesuai untuk pelajar-pelajar yang tidak tinggal berhampiran sebuah sekolah yang menawarkan ijazah ini, atau mereka yang memerlukan jadual yang fleksibel.Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Periklanan

Universidad Tecmilenio

Membangunkan strategi komunikasi yang memberi kesan kepada manfaat pengguna dan perniagaan. ... [+]

Profil graduan

Sebagai seorang profesional Pemasaran dan Pengiklanan, anda boleh menggunakan pengetahuan anda dan mengembangkan diri anda dalam:

Agensi penyelidikan pasaranagensi pengiklananPengkomersialan, jualan, pemasaran dan bidang pengiklanan syarikatKawasan pengiklanan institusi awam dan swastaDunia keusahawanan ketika membuat perusahaan anda sendirikurikulum

1 °

Pengenalan kepada perlumbaanAsas pentadbiranSeminar kemahiran secara lisan

2 °

Pengkomputeran: Microsoft Office dan InternetKomunikasi yang berkesanPemasaranPerakaunan dan kosYayasan matematikTeknologi maklumat untuk perniagaan

3 °

Psikologi PositifMatematik kewanganekonomiStatistik dan ramalan untuk membuat keputusanModel perniagaan dan rantaian nilaiKonteks sosio budaya perniagaan antarabangsa... [-]
Mexico Mexico Online
Julai 2020
Sepanyol
Sambilan
9 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu