Filter
Ijazah Sarjana Muda
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda dalam Kerja Sosial 2019/2020

Memperoleh ijazah sarjana muda adalah satu peristiwa pendidikan yang ramai pelajar bercita-cita untuk. Walaupun ia boleh mengambil masa empat tahun untuk disiapkan program sarjana muda, faedah yang diperolehi daripada mendapatkan kemahiran khusus serta pengetahuan pekat dalam bidang tertentu boleh bertahan seumur hidup.

Kerja sosial melibatkan bantuan kepada individu dan masyarakat bergelut kerana isu-isu peribadi atau kerana masalah sosial dan ekonomi. Selepas menamatkan program, pekerja sosial dapat mencari pekerjaan di sekolah-sekolah, hospital, kemudahan kesihatan mental, penjara, dan dalam kemudahan sokongan masyarakat.

Online Sarjana Muda dalam Kerja Sosial

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Kerja Sosial

Christian Leadership University

Adakah hati anda berat pada akhir hari kaunseling kerana anda telah menghabiskan begitu banyak masa mendengar cerita tragis ketakutan, kesakitan, dan kehilangan? Adakah a ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Kaunseling Ijazah Dalam Talian

Letakkan suara Tuhan di pusat kaunseling anda dan menjadi sebuah kapal kuasa penyembuhan ilahi-Nya.

Adakah hati anda berat pada akhir hari kaunseling kerana anda telah menghabiskan begitu banyak masa mendengar cerita tragis ketakutan, kesakitan, dan kehilangan?Adakah anda bersedia untuk menyegarkan dan kecergasan yang dapat anda rasakan pada penghujung hari yang dihabiskan bersama-sama dengan pelanggan anda di Kehadiran Kaunselor Siapa yang boleh membawa mereka penyembuhan dan pembebasan?

Jika ya, maka Ijazah Sarjana Muda dalam Kaunseling Christian Leadership University dari Christian Leadership University adalah apa yang anda cari.

Jejak pantas ke tahap anda... [-]
Amerika Syarikat Cheektowaga
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Clarks Summit University Online

Membina asas alkitab dalam kaunseling dan mempersiapkan diri untuk belajar di peringkat siswazah. ... [+]

Clarks Summit University's online Counseling Ministries Sarjana Sains utama ditujukan kepada pelajar dewasa yang sedang mencari asas alkitabiah dalam kaunseling dan persediaan untuk pelajaran di peringkat siswazah. Di bawah ini akan menggariskan skop, sorotan, dan hasil program untuk kementerian yang tersedia apabila selesai.

Kursus Utama

Bangunan di Teras CSU, para pelajar akan terlibat dalam kursus kaunseling dan psikologi yang diasaskan, difokuskan, dan ditapis melalui lensa Kitab Suci. Bagi pelajar yang berminat dengan pengajian siswazah dan mengejar lesen negara, mereka boleh mengambil sehingga 18 kredit dwi-enroll kursus melalui program Master of Science dalam Kaunseling di Clarks Summit University's Graduate School.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu