Filter
Ijazah Sarjana Muda
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda dalam Kepimpinan 2019/2020

Dalam pasaran globalisasi hari ini 's, keperluan, pemimpin yang berkesan yang kuat untuk mengambil kerajaan daripada membesar, perniagaan multinasional dan organisasi tidak pernah menjadi lebih besar. Sarjana Muda pelajar Kepimpinan belajar bagaimana untuk memberi inspirasi dan strategik membentuk orang 's tingkahlaku untuk menyesuaikan dengan matlamat yang sama atau misi. Sama ada untuk kerjaya masa depan dalam sektor awam atau swasta, dalam mana-mana industri, Ijazah Sarjana Muda Program Kepimpinan diambil talian boleh meningkatkan graduan 'keberkesanan dan daya saing ketika datang untuk membangunkan berjaya, kerjaya yang memuaskan. Sarjana Muda Kepimpinan graduan pergi untuk bekerja sebagai perunding, eksekutif, pengurus, perunding, pakar sumber manusia, dasar pemaju, dan banyak lagi.

Bagi pelajar yang tidak boleh melakukan perjalanan ke kampus universiti, atau yang jadual tidak akan membenarkan Sarjana Muda berasaskan kampus-program Kepimpinan, mod stud dalam talian adalah alternatif yang menarik.Teknologi e-pembelajaran moden telah maju dengan pesat dalam tahun-tahun kebelakangan ini, dan terus berbuat demikian. Sekarang, lebih dari sebelumnya, ia adalah mungkin dan amat berkesan kepada pelajar untuk belajar dari rumah atau pejabat melalui internet, menggunakan inovasi forum, rangkaian sosial, persidangan video, dokumen dikongsi dan banyak lagi untuk memenuhi pelbagai keperluan pembelajaran .

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mendaftar dalam Ijazah Sarjana Muda Kepimpinan dalam talian, hanya tatal ke bawah dan Klik sini, hari ini!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Kepimpinan

University Of The Free State Business School Online

... [+]

Terbaik Online Sarjana Muda dalam Kepimpinan. [-]
Afrika Selatan Bloemfontein
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Christian Leadership University

Adakah anda mahu memenuhi keperluan alkitabiah untuk meningkatkan kedudukan kepimpinan? Adakah anda bersedia untuk membolehkan Roh mengembangkan di dalam diri anda sifat- ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Kepimpinan Kristian Dalam Talian

Tuhan telah berjanji bahawa mereka yang mendengar dan menuruti suara-Nya akan menjadi pemimpin. Ketahui prinsip dan kemahiran yang akan menjadikan anda pemimpin yang paling berkesan dan berpengaruh yang anda boleh untuk Kerajaan-Nya.

Adakah anda mahu memenuhi keperluan alkitabiah untuk meningkatkan kedudukan kepimpinan?Adakah anda bersedia untuk membolehkan Roh mengembangkan di dalam diri anda sifat-sifat sifat yang Tuhan inginkan dalam anak-anak-Nya yang kepadanya Dia telah memberikan keistimewaan memimpin orang lain?

Jika ya, maka Ijazah Sarjana Muda Kepimpinan Christian Leadership University dari Christian Leadership University adalah tepat apa yang anda cari.... [-]

Amerika Syarikat Cheektowaga
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Schellhammer Business School

Tahap 4 (Kepimpinan dan Bekerja Pasukan - 120 kredit bersamaan dengan tahun pertama Ijazah Universiti) dan Tahap 5 (Diploma Lanjutan Pengurusan - 120 kredit bersamaan den ... [+]

Gambaran keseluruhan

Tahap 4 (Kepimpinan dan Bekerja Pasukan - 120 kredit bersamaan dengan tahun pertama Ijazah Universiti) dan Tahap 5 (Diploma Lanjutan Pengurusan - 120 kredit bersamaan dengan tahun kedua Ijazah Universiti) adalah program yang dirancang untuk menawarkan pelajar fleksibiliti maksimum kajian dalam talian dan di kampus.

Pelajar boleh memilih untuk melengkapkan tahun kedua dan / atau tahun terakhir mereka yang berkaitan dengan Kepimpinan dan Pengurusan, di kampus di Schellhammer Business School atau universiti di UK. Pelbagai pilihan pembelajaran jarak jauh juga wujud.

Setiap modul terdiri daripada kira-kira 40 jam pembelajaran bahan berpandu dengan tambahan bahan pembelajaran tambahan sebanyak 30-50 jam. Bahan-bahan ini terdiri daripada latihan yang disyorkan, bacaan yang disyorkan dan sumber internet.... [-]

Sepanyol Marbella
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu