ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda dalam Fotografi 2020

ijazah sarjana muda dalam talian yang biasanya mengambil masa empat tahun untuk disiapkan. Pelajar mempunyai peluang untuk mendapatkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk meningkatkan amalan dan mencari kerjaya dalam bidang pengajian.

Apa yang sarjana muda dalam talian dalam fotografi? Program-program ini biasanya bertujuan untuk membina konsep seni dan kemahiran praktikal fotografi untuk konteks profesional. Pelajar dapat mengembangkan teknik pembuatan digital imej, pemprosesan bilik gelap, lampu fotografi dan menembak dalam pelbagai tetapan. Dengan penekanan kepada bebas kerja-kajian, maya perbincangan bilik darjah forum dan bimbingan khusus dari tutor, pelajar sering dapat membuat portfolio yang mempamerkan contoh profesional fotografi kontemporari untuk membantu mereka maju dalam banyak laluan kerjaya.

Belajar bagaimana untuk memohon teori seni sejarah dan kontemporari untuk projek pembangunan, memahami budaya fotografi semasa dan bagaimana industri beroperasi, dan mendapat pengalaman dalam portfolio pemasaran dan kemahiran boleh menyediakan pelajar untuk pasaran kerja yang kompetitif. Manfaat ini juga boleh melayakkan pelajar untuk pekerjaan berpendapatan tinggi.

darjah Photography ditawarkan di peringkat antarabangsa dan dengan jangka masa program yang berbeza dan kos. Pelajar yang berminat dalam program yang boleh mendapatkan maklumat lanjut melalui menghubungi sekolah-sekolah khusus dengan soalan mengenai kos dan pembiayaan.

Terdapat banyak industri berkaitan dan kerjaya yang berpotensi untuk graduan yang mempunyai kemahiran fotografi dan pengalaman. Selepas tamat pengajian, pelajar boleh mencari peluang pekerjaan dalam bidang pendidikan, fesyen, berita, pengeluaran seni, pengiklanan, majlis perkahwinan dan acara-acara khas, sukan, reka bentuk grafik dan banyak lagi. kerja-kerja bebas juga biasa untuk artis dan jurugambar dengan portfolio yang kuat.Jurugambar secara amnya bertanggungjawab untuk menyediakan masa dan kemahiran mereka untuk hadir imej kontekstual dan relevan kepada majikan atau pelanggan.

program ijazah sarjana muda banyak dan kursus dalam fotografi telah expertly disesuaikan untuk kajian dalam talian. Pelajar boleh menikmati kebebasan pilihan sambilan fleksibel pada kadar mereka sendiri. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang memulakan ijazah, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

2 Hasil dalam Fotografi Filter

Fotografi Gelar BA (Hons) Dalam Talian (Atas Atas)

Flexible Learning with Falmouth University
BA
01 Jan 2021
<
Separuh masa
English
Online

Kursus ini akan membolehkan anda mengakses pengajaran yang ketat bahawa Institut Fotografi di Falmouth terkenal tanpa perlu melakukan jadual waktu yang sukar atau menghadiri k ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda sds Photographie

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Ijazah Sarjana Muda
<
Separuh masa
<
3 tahun
Perancis
Online

Le SARJANA PROFESSIONNEL SDS® Photographie est un Diplome européen délivré par l'INSHED. La pembentukan permet d'être professionnellement opérationnel des le début de votre Ca ...

Baca lebih lanjut