Online Bachelor's

Online bachelor programs are designed for people who cannot become full-time students, whether it is due to family, work, or other commitments. With an online bachelor, students have the flexibility to create their own schedule. Online bachelor students can still work closely with professors to obtain the best education possible.

Newly added Online Bachelor programs

Mind Development Academy

BBA dalam Kewangan

November 13, 2018
Objektif program Sarjana Muda Kewangan (BS) adalah untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman teori dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menilai dan mengarahkan keputusan mengenai peruntukan sumber kewangan di antara pelbagai peluang bersaing dengan tujuan memaksimumkan nilai sumber yang diuruskan . Program Sarjana Muda Kewangan (BS) ditawarkan… [+] dalam talian melalui pembelajaran jarak jauh. [-]

University of Management and Technology

Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Kejuruteraan

Oktober 27, 2018
Pelajar mesti menyelesaikan sekurang-kurangnya 30 jam kredit dalam Pendidikan Am untuk menerima ijazah BSEM. Pelajar juga mesti menyiapkan 54 kursus kredit teras kursus Pengurusan Kejuruteraan. Jam kredit yang tinggal terdiri daripada kursus elektif.

Ducere Business School

BA (Kepujian) dalam Perniagaan Gunaan (Pemasaran)

Oktober 23, 2018
Perniagaan (Perniagaan Pemasaran) BA (Hons) dalam talian (Pemasaran) menyediakan pelajar dengan asas kemahiran yang diperlukan untuk berkembang sebagai eksekutif pemasaran dalam dunia perniagaan moden.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Ijazah Sarjana Muda dalam talian