General Overview BA dalam Sains Politik Politik - kadang-kadang menarik, kadang-kadang menjengkelkan - adalah cara orang datang bersama-sama untuk mentadbir secara kolektif.

Di Jabatan UMaine Sains Politik, anda akan belajar dari profesor yang melakukan penyelidikan canggih dan juga mengambil berat tentang pengajaran dan menasihati pelajar. Beberapa fokus fakulti pada idea-idea asas tentang politik, akan kembali beribu-ribu tahun untuk kali kontemporari. Lain memeriksa operasi politik dan kerajaan hari ini di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia.

fakulti kami memupuk suasana intelektual terbuka dan merangsang yang menggalakkan pertukaran bebas idea di dalam kelas dan seterusnya. pelajar dan fakulti kami bersama-sama membincangkan filem politik, menonton debat calon, dan bercakap tentang politik.

fakulti kami diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan kepakaran mereka dan sering berkongsi pandangan dengan orang ramai melalui Maine, negara, dan media antarabangsa.

Dan sama ada ia adalah satu latihan di Washington, DC, Maine Perundangan Negeri, atau penglibatan dalam masyarakat melalui penyelidikan dasar terlibat, pelajar-pelajar kita belajar di luar bilik darjah. Graduan kita mengikuti laluan kerjaya yang berbeza-beza, dengan banyak mengamalkan undang-undang, menjalankan organisasi bukan keuntungan, dan berkhidmat dalam dan yang menyentuh kerajaan.

Keperluan Program

Sains Politik mengkaji sifat politik dari pelbagai perspektif. Keperluan untuk major dalam jabatan yang mengajar pelajar untuk berfikir secara kritis tentang asas teori, prinsip, institusi, dan amalan politik dalam konteks sosial dan sejarah mereka. kerja kursus di jabatan diperlukan dalam empat sub-bidang disiplin sains politik - Politik Amerika, Hubungan Antarabangsa, Politik Perbandingan, dan Teori Politik - supaya pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk melanjutkan pengajian di sekolah undang-undang atau sekolah siswazah , atau akan disediakan untuk kerjaya dalam perkhidmatan awam atau bidang yang berkaitan.Syarat-syarat utama:

(Terperinci maklumat kursus boleh didapati di Universiti Maine katalog online) 1. POS 100: Kerajaan Amerika 2. Mendapat sekurang-kurangnya 36 jam kredit dalam kursus-kursus POS dengan gred 'C' (2.0) atau lebih baik. 36 jam hendaklah diedarkan seperti berikut:

  • Politik Amerika 6 jam kredit
  • Hubungan Antarabangsa 6 jam kredit
  • Politik Perbandingan 6 jam kredit
  • Teori Politik 6 jam kredit
  • POS Elektif 12 jam kredit (POS 100 boleh digunakan sebagai elektif)

Nota: Sekurang-kurangnya 21 daripada 36 jam mesti berada di 300, 400 atau 500 peringkat. Juga, sekurang-kurangnya 18 daripada 36 kredit POS diperlukan mesti diselesaikan di Universiti Maine.Keperluan Ijazah tambahan:

  • Pelajar perlu mempunyai sekurang-kurangnya 72 jam kredit di luar utama mereka.
  • Pelajar perlu melengkapkan kecil akademik atau utama akademik kedua.
  • Semua pelajar mesti melengkapkan Universiti keperluan pendidikan umum Maine.

MAKLUMAT PERMOHONAN

UMaine menjadikannya mudah untuk memohon - atas terma anda. Memohon secara dalam talian, mel kepada aplikasi boleh dimuat turun, atau menggunakan Aplikasi Common.

umoba01

Apa yang boleh saya lakukan dengan ijazah Sains Politik?

Beberapa baik pelajar sains politik masukkan terus ke dalam kerjaya kerajaan di peringkat kebangsaan, negeri dan tempatan. Mereka bekerja dalam semua cabang kerajaan serta parti-parti politik, kempen, kumpulan berkepentingan dan bukan keuntungan. Ramai pelajar meneruskan pengajian mereka di sekolah siswazah dan undang-undang, termasuk Harvard University, University of Maine Sekolah Undang-undang, Universiti Columbia dan sekolah Boston College Undang-undang, dan University of Toronto, University of Massachusetts, University of Connecticut dan Universiti Boston program kedoktoran. Sementara yang lain pendidikan seni liberal mereka menerima menyediakan mereka untuk kerjaya dalam perniagaan atau kegiatan lain. pelajar sains politik UMaine menamatkan pengajian dengan pelbagai peluang di hadapan mereka.

Program diajar dalam:
English

Lihat 15 lagi program yang ditawarkan oleh UMaineOnline (University of Maine) »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
33,480 USD
$ 279 / cr. dalam negeri dan $ 349 / cr. luar negeri
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date