Baca keterangan rasmi

Objektif

Para graduan jabatan ini memperoleh kemahiran dan kecekapan dalam bidang keusahawanan dan pengurusan, penting untuk pelancaran yang berjaya dan menguruskan sebuah syarikat, organisasi atau institusi. Program kami juga ditujukan kepada semua mereka yang berminat untuk meningkatkan kecekapan peribadi dalam membuat pilihan perniagaan akut, tanpa mengira pekerjaan.

BSM

DESCRIPTION

perubahan ekonomi dinamik dengan cara organisasi pasaran berfungsi kini menunjukkan peningkatan tahap pengkomersilan berdasarkan peraturan model ekonomi pasaran bebas. Hasilnya, terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk berpendidikan tinggi, pengurus profesional dapat bertindak dan menyesuaikan diri dengan cepat kepada perubahan pesat dalam persekitaran perniagaan. Pengurusan Inovatif untuk pengkhususan Pembangunan Perniagaan yang kami tawarkan menyediakan pelajar dengan peluang yang unik untuk memperoleh kemahiran dan kebolehan yang relevan untuk kerjaya sebagai pengurus profesional. Graduan telah dilatih dalam kemahiran pemikiran kreatif dan inovatif yang membolehkan mereka untuk tiba di penyelesaian bijak dan optimum berdasarkan kerja berpasukan projek.

Kursus pengkhususan bertujuan khususnya untuk menyediakan aspek praktikal untuk inovatif pengurusan organisasi pasaran, penyediaan bagi pelaksanaan peranan pengurusan dan kepimpinan di semua peringkat operasi dalam organisasi. Penekanan diberikan kepada pemerolehan kemahiran praktikal dalam analisis dan penyelesaian masalah di peringkat pengurusan dan dalam mengambil keputusan strategik, mencari penyelesaian inovatif untuk cabaran pengurusan, pendekatan yang kreatif, perancangan yang cekap dan kerja projek. Kajian menumpukan kepada aspek dunia sebenar pengurusan organisasi, pembangunan kemahiran analisis praktikal, kaedah penyelesaian masalah inovatif dan dalam membuat pilihan strategik bunyi. sukatan pelajaran kami menggembleng kaedah memudahkan pembangunan pelbagai kemahiran antaranya bimbingan, pasukan dan kerja projek, kecekapan interpersonal, pemikiran kreatif, pengurusan projek, perhubungan pelanggan, maklumat dan kewangan mengalir antara pengendali pasaran.

Graduan akan memperoleh kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk melaksanakan peranan pengurusan di mana-mana peringkat dalam perusahaan perniagaan yang beroperasi dalam persekitaran komersial dan organisasi bukan keuntungan, dalam sektor swasta atau awam. Tambahan pula, menamatkan pengajian di Management Inovatif untuk pengkhususan Pembangunan Perniagaan akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk merangka dan menguruskan projek-projek komersial, pelancaran syarikat anda sendiri dan menjalankan perniagaan.

Program kami juga ditujukan kepada mereka yang berminat dalam meningkatkan kecekapan peribadi dalam membuat pilihan perniagaan akut, tanpa mengira pekerjaan.

SISWAZAH KAWASAN DESTINATION

· Pemasaran, sumber manusia, kewangan, · organisasi perniagaan dan institusi kerajaan tempatan, · perusahaan dan institusi pada kedudukan pengurus tinggi atau pertengahan berpangkat, · institusi asing dan antarabangsa yang berkaitan dengan perniagaan, · institusi penyelidikan dan pembangunan, perundingan · agensi, · pendidikan.

DIPLOMA

Penyertaan dalam Pengurusan Inovatif untuk program Pembangunan Perniagaan keputusan dalam memperolehi Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan. Dengan dokumen ini diiktiraf secara meluas anda boleh membangunkan kerjaya antarabangsa anda berjaya.

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh AHE - The University of Humanities and Economics »

This course is Online, Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
3,400 EUR
rakyat-EU merokok, sepenuh masa.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019