Baca keterangan rasmi

AHE

Fikir secara kreatif, membangunkan penyelesaian, bertindak balas kepada perubahan, menjadi inovatif, menghibur dan memberi inspirasi!

program ijazah sarjana muda Design grafik menawarkan pengalaman luas reka bentuk grafik dengan peluang untuk pakar dalam salah satu daripada tiga laluan: Komunikasi Visual dan Multimedia, Fotografi, Komputer Permainan Art and Design. Kami berhasrat untuk menggalakkan pendekatan berfikiran terbuka, fleksibel dan penerokaan untuk mereka bentuk dalam persekitaran pembelajaran yang menyokong. Anda akan diperkenalkan kepada bidang utama reka bentuk komunikasi, membina keyakinan reka bentuk anda melalui projek-projek individu dan pasukan. Melalui pelbagai bengkel dan kuliah, anda akan mencapai kemahiran dalam bidang-bidang seperti reka bentuk multimedia, tipografi, penjenamaan, seni cetak, reka bentuk gerakan. The pendidik kebangsaan diiktiraf artis.

Mari kita kembali dalam masa untuk tahun 1972. Di dalam Jerman Republik Persekutuan Sukan Olimpik Musim Panas telah berlaku, "The Godfather" memasuki panggung wayang, dan Michael Jackson merakamkan album solo pertamanya "Got berada di sana". Pada tahun yang sama, syarikat itu melancarkan Atari permainan Pong, yang memulakan pertumbuhan menakjubkan industri permainan.

45 tahun kemudian, kita mempunyai generasi kelapan permainan. Pasaran global untuk permainan komputer bernilai lebih daripada 90 bilion dolar, dan nilainya sentiasa meningkat. Untuk menghasilkan satu kedudukan ia sering mengambil jumlah 100 juta dolar.

Poland juga menyumbang secara meluas untuk pembangunan pasaran permainan, yang merupakan salah satu kawasan yang paling inovatif industri kreatif Poland. Pada tahun 2015 permainan Poland seperti The Witcher oleh CD Projekt dan Dying Light oleh Techland dari Wroclaw, telah dibebaskan dan siaran yang akan datang diumumkan akan datang.

Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi di Lodz menyediakan tawaran unik untuk artis 3D masa depan. Tidak seperti universiti lain, AHE menawarkan pendekatan seni untuk mereka bentuk ruang dan permainan komputer elemen maya.

Dalam perjalanan grafik 3D dan kajian seni permainan, mata pelajaran pemodelan 3D dan animasi, video dan penyuntingan audio, lukisan digital, kerja dalam Autodesk 3Dmax dan Adobe Creative Cloud didatangi. Kursus-kursus yang unik dalam pengkhususan baru tepat disesuaikan untuk memenuhi keperluan pasaran yang baru muncul: art Permainan - blok reka bentuk: bentuk permainan secara keseluruhan, pasca pengeluaran dan kesan khas; Alam sekitar dan reka bentuk watak - pemodelan 3D, scenography, watak-watak, reka bentuk tahap; reka bentuk grafik dalam permainan - antara muka.

Adepts grafik 3D dan permainan seni khusus di Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi di Lodz, belajar bagaimana untuk mewujudkan reka bentuk seni grafik, scenography persekitaran, watak-watak (berdasarkan lukisan digital, seni konsep), reka bentuk dan membuat unsur-unsur yang direka dengan program 3D , dan menggunakan teknik-teknik pemodelan sesuai. Graduan akan mencari pekerjaan dalam pasukan grafik, agensi pengiklanan, syarikat seni bina dan - sudah tentu - dalam industri permainan komputer.

Mengikut arah yang diharapkan daripada pembangunan industri permainan bahawa pendekatan seni untuk ruang maya dan reka bentuk grafik yang berkualiti tinggi akan menjadi faktor yang sangat penting dalam populariti mereka dan kejayaan kewangan.

Tawaran Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi di Lodz adalah tindak balas kepada keperluan pelajar yang berminat dalam reka bentuk permainan komputer, tetapi bukan pendekatan pengaturcaraan tegar, AHE meletakkan penekanan kepada kreativiti dan kesenian yang unik di Eropah.

Tujuan kajian

Pendidikan dalam bidang grafik 3D, dengan penekanan kepada aplikasi multimedia rendering masa nyata dan.

Isu-isu yang diliputi oleh program ini:

 • struktur aplikasi multimedia.
 • jenis permainan / hiburan; Pandangan dari sudut sejarah.
 • pra-pengeluaran (reka bentuk permainan). Dari idea untuk mewujudkan satu dokumen reka bentuk (reka bentuk doc); lukisan konsep; pelan tindakan - Peraturan dan perbezaan.
 • proses pengeluaran (paip) projek secara keseluruhan dan proses pengeluaran setiap jabatan. Jenis struktur pasukan dan pengurusan model. laluan kerjaya dan pengkhususan dalam pasukan.
 • reka bentuk antara muka pengguna (UI). Contoh. Pelaksanaan.

mewujudkan model yang:

 • alat dan kaedah-kaedah pemodelan
 • pemodelan poli rendah (alat, kaedah, topologi bersih - aliran gelung)
 • pemetaan UV (susun atur UV, skinning, dll)
 • Penteksturan (jenis tekstur, lukisan digital, penggunaan fotografi, tekstur lancar, bahan prosedur)
 • mengukir alat dan alat lukisan 3D
 • perbankan biasa
 • retopology bersih

teduhan:

 • falsafah kerja dengan shaders, teori shaders, dan prinsip-prinsip pembinaan mereka
 • cara-cara untuk menyediakan untuk penggelap untuk dua jenis enjin (PBR dan specular)
 • aliran kerja (Penteksturan) untuk setiap jenis
 • pelantar dan animasi. Jenis, penggunaan
 • kesan khas (VFX) - sistem zarah
 • menjadikan (kesan daripada pascaproduksi dalam realtime rendering)
Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh AHE - The University of Humanities and Economics »

This course is Online, Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
3,400 EUR
rakyat-EU merokok, sepenuh masa.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019