Ijazah Sarjana Mikrobiologi Dalam Talian

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

140281_Micro_1400x4000-min.jpg

Universiti Florida

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana dalam talian mikrobiologi dan sains sel University of Florida dengan tumpuan dalam mikrobiologi perubatan dan biokimia mempersiapkan pelajar untuk masa depan dalam bidang perubatan dan sains dengan melengkapkan mereka dengan pengetahuan mendalam mengenai genetik mikrob, virologi, astrobiologi, alam sekitar mikrobiologi, imunologi, mikrobiologi perubatan dan bioteknologi.

Program ijazah sarjana dalam talian 30 kredit ini dapat membantu pelajar melancarkan atau memajukan kerjaya di syarikat farmaseutikal, organisasi kerajaan, pertanian dan pelbagai bidang lain, atau dapat membantu mempersiapkan pelajar untuk sekolah perubatan, pergigian atau veterinar.

Program sepenuhnya dalam talian ini dapat diselesaikan dalam masa satu tahun dan berjalan sendiri, membolehkan anda bekerja sambil memperoleh ijazah anda. Kelas ditawarkan sepanjang tahun dan GRE tidak diperlukan untuk kemasukan.

Kos Program

Kos setiap jam kredit ialah $ 535, ditambah dengan bayaran tanpa mengira di mana pelajar tinggal.

Pelajar ijazah sarjana layak mendapat bantuan kewangan persekutuan. Pelajar yang mencari pinjaman pelajar persekutuan mesti melengkapkan Permohonan Percuma untuk Bantuan Pelajar Persekutuan (FAFSA) menggunakan Kod Sekolah Persekutuan UF (001535).

Syarat Kemasukan

Untuk memohon ijazah sarjana dalam mikrobiologi dan sains sel dalam talian, anda memerlukan perkara berikut:

  • Ijazah sarjana muda
  • IPK bahagian atas 3.0
  • Transkrip rasmi dari setiap kolej atau universiti yang dihadiri
  • Bayaran permohonan $ 30
  • Kursus sarjana muda pilihan dalam biokimia, kimia organik, mikrobiologi, biologi atau kimia am

Pelajar yang tidak mempunyai latar belakang sains yang dialu-alukan untuk memohon dan akan disemak berdasarkan kes demi kes untuk kemasukan. Pengalaman profesional yang relevan boleh menggantikan kerja kursus akademik.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across ... Baca lebih lanjut

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across the spectrum of basic, translational, and clinical investigation. Baca Ringkas