Ijazah Sarjana Keselamatan Swasta

Umum

Penerangan Program

Dengan latihan rasmi ini di Keselamatan Swasta dari University of Pegaso , anda akan dapat melihat visi keselamatan global dalam semua aspek latihannya, membangunkan kapasiti profesional untuk membuat rancangan kecemasan di kedua-dua pelan tindakan kecemasan di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, analisis risiko, keselamatan di penjara dan pengawasan di muzium, untuk menamakan beberapa tindakan yang berkaitan.

Ia berlangsung selama 9 bulan dan 100% dalam talian, yang membolehkan anda menguruskan jadual anda mengikut gaya hidup semasa anda.

Apakah jenis kandungan yang akan anda lihat semasa mempelajari latihan Keselamatan Peribadi rasmi ini?

Antara kandungan yang paling penting yang boleh anda pelajari dengan latihan ini ialah:

 • Pengurusan Keselamatan Komprehensif
 • Fenomenologi tertunggak
 • Yayasan penyelidikan swasta
 • Kaedah penyelidikan dalam sains sosial

Objektif latihan Ijazah Sarjana Muda dalam Keselamatan Persendirian

Objektif utama Ijazah Sarjana rasmi dalam Keselamatan Swasta adalah untuk melatih para pelajar dalam aspek teori, praktikal dan metodologi, memberikan anda semua alat yang diperlukan untuk membolehkan anda melakukan di tempat kerja sebagai profesional yang komprehensif dan cekap.

Di samping itu, falsafah utama kami ialah anda mencapai kecemerlangan dalam latihan bidang keselamatan yang berbeza di peringkat global, mempersiapkan anda untuk ini dalam semua cabaran yang ada dalam profesi semasa dalam bidang ini.

Tarikh permulaan kelas

Oleh kerana Panggilan untuk ijazah rasmi kami mesti memenuhi bilangan pelajar minimum supaya program akademik dijalankan, INISEG berhak untuk mengubah, menangguhkan atau menghapuskan tarikh panggilan tertentu memberitahu setiap pelajar melalui e-mel atau melalui telefon yang kemas kini tarikh.

Ia bukan niat INISEG sama sekali, untuk menimbulkan masalah atau kesulitan dengan kemungkinan perubahan yang mungkin berlaku dalam proses panggilan tetap ini, dan sebelum masalah yang timbul, misi dan misi kami dapat menyelesaikannya dengan cara yang terbaik dan mencari yang optimal. penyelesaian untuk pelajar kami.

Sukatan pelajaran Ijazah Sarjana Muda dalam Keselamatan Persendirian

 • Asas Keselamatan Swasta
 • Pengurusan Keselamatan
 • Pengurusan Acara. Rancangan Keselamatan
 • Jabatan Keselamatan. Perlindungan Risiko Buruh
 • Jenayah dan Keselamatan Siber
 • Perlindungan Awam dan Kecemasan
 • Infrastruktur Kritikal
 • Sumber Manusia, Sumber dan Bahan Menyewa
 • Kaedah Penyelidikan Dalam Sains Sosial
 • Tesis Sarjana

Ijazah Sarjana Muda dalam Keselamatan Swasta

Ijazah double

Pelajar yang telah mengakses Ijazah Sarjana Muda Peribadi dalam Keselamatan Swasta dengan ijazah akademik, ijazah sarjana atau yang setaraf mendapat:

Tajuk rasmi Pegaso University of Italy (Master di II Livello)

"Universiti Master dalam Keselamatan Swasta"

Tajuk sendiri INISEG

"Sarjana Keselamatan Swasta"

Pelajar yang telah mengakses Master dalam Keselamatan Swasta tanpa ijazah akademik, ijazah sarjana atau setaraf mendapatkan:

Tajuk sendiri INISEG

"Sarjana Keselamatan Swasta"

Keperluan untuk belajar Sarjana Rasmi dalam Keselamatan Swasta

Untuk mengakses Master of Private Security ini, tidak perlu memiliki ijazah universiti (sarjana, ijazah atau diploma). Anda boleh mengakses program ini dari 2 pilihan yang sama:

 • Dengan Ijazah Universiti
  Dengan memiliki ijazah universiti yang terdahulu, anda boleh mengakses ijazah dua lagi, Tajuk Resmi Universiti Pegaso (yang membolehkan anda mengakses Doktor) dan Tajuk Sendiri INISEG.
 • Tanpa ijazah universiti
  Sekiranya anda tidak mempunyai ijazah universiti, anda juga boleh mengakses Master dalam Keselamatan Swasta ini dengan mendapatkan Ijazah INISEG, yang dalam istilah profesional pelajar memperoleh kandungan, guru dan amalan yang sama sebagai ijazah rasmi, perbezaannya adalah anda tidak mempunyai akses kepada Doktor, tetapi jika ia membenarkan pakar dalam sektor ini dan meningkatkan penempatan pekerjaan dan tuntutan baru.

Master dalam Keselamatan Swasta ditujukan terutamanya kepada Pengarah Keselamatan, Pasukan Keselamatan dan Badan, Pakar Keselamatan, Profesional Keselamatan Swasta dan semua orang yang berminat dalam bidang ini.

Peluang profesional Ijazah Sarjana Muda dalam Keselamatan Swasta

Bidang kerja Master dalam Keselamatan Swasta ini meliputi kedua-dua syarikat awam dan swasta.

Profesional akan dapat bekerja di kawasan keselamatan swasta, meletakkan semua pengetahuan mereka dalam praktik dalam bidang kerjaya yang berbeza.

Penolong, bos, pengarah atau ketua jabatan keselamatan adalah kemungkinan bahawa latihan keselamatan swasta online rasmi ini akan memberikan anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Baca lebih lanjut

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Baca Ringkas