Sarjana Pengurusan Rantaian Bekalan dan Logistik

The Master dalam Supply Chain Management & Logistics memberikan anda pengetahuan teori dan praktikal untuk melaksanakan fungsi profesional mereka yang berkaitan dengan pengurusan aktiviti rantaian bekalan dan logistik. Salah satu proses nilai tambah dan / atau yang anda anggap sebagai kritikal, supaya anda boleh mereka bentuk, melaksana dan mengekalkan gambaran yang strategik dalam rantaian bekalan global. Bercakap pada hari ini dalam logistik dan rantaian bekalan melibatkan semestinya bercakap mengenai organisasi global, jadi kami memberi tumpuan kepada bagaimana untuk menguruskan perubahan dan penyesuaian kemajuan teknologi dan kemungkinan dan keperluan hubungan dan operasi dalam konteks antarabangsa lebih luas.Mahasiswa dalam Logistik dan Pengangkutan Pengurusan mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk membawa transformasi model perniagaan tradisional menjana pasaran baru, memahami pendapatan baru mereka, menguruskan kerjasama masa nyata dan perkongsian, dan menggalakkan penggunaan penyelesaian yang mendorong pertumbuhan syarikat.

Peluang kerjaya

Beberapa pilihan kerjaya yang anda boleh memilih untuk, antara lain, adalah:
 • Pengarah atau bertanggungjawab untuk: Pembelian, Sourcing, Perancangan Permintaan, pengeluaran, pengangkutan, penyimpanan, perkhidmatan selepas jualan, Logistik dan Rantaian Pembekalan Manager.
 • Perunding atau penasihat dalam mana-mana rantaian pengurusan proses Bekalan.

Objektif Master dalam Pengurusan Rantaian Bekalan dan Logistik

Apa matlamat akan dapat?
 • Memberi pandangan yang menyeluruh mengenai pengurusan proses perniagaan yang membentuk rantaian bekalan.
 • Mengarahkan kawasan operasi dan logistik jabatan atau dikaitkan dengan dari visi kedudukan semasa logistik mengenai perkembangan terkini dalam rangkaian pengedaran, pengguna dan pembekal, dan juga cara-cara baru untuk menguruskan rangkaian hubungan kita dan saluran.
 • Membangunkan Kemahiran dan pengetahuan teknik pengurusan yang paling berguna, menjadikan orang ke dalam pakar-pakar 'pengurus' dalam pengurusan rantaian bekalan.
 • Menguasai alat membuat keputusan untuk pengoptimuman yang betul logistik mengalir.
 • Mengoptimumkan pengurusan kawasan dari permohonan yang betul teknologi maklumat, yang membolehkan untuk memberikan tindak balas yang berkesan dengan keperluan semasa dalam bidang Rantaian Bekalan dan perkhidmatan nilai menjana ditambah.
 • Mengetahui cabaran pengurusan global rantaian bekalan dan pasaran antarabangsa yang paling penting.
 • Menyedari kepentingan pengurusan rantaian bekalan yang mampan dengan alam sekitar.
 • Mengetahui bagaimana untuk menguruskan rantaian bekalan dengan cara yang beretika dan bertanggungjawab secara sosial.

Keperluan Sarjana Pengurusan Rantaian Bekalan dan Logistik

Matlamat asas proses kemasukan kami adalah untuk memastikan kesesuaian calon. Semua peserta perlu mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman pembelajaran ini, melalui konteks di mana ia adalah mungkin untuk mengembangkan hubungan jangka panjang dengan rakan sekelas, guru dan alumni. Ini adalah peringkat proses kemasukan: 1. Syarat-syarat untuk kemasukan Kemasukan 2. 3. 4. temu bual peribadi Cover surat 5. Jawatankuasa Penilaian 6. Kemasukan Pendaftaran

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Rantaian Bekalan dan Logistik

Orang yang lulus penilaian program dan memenuhi keperluan akademik yang ditubuhkan oleh UB, UB akan mendapatkan tajuk (University of Barcelona). Di samping itu, semua orang yang lulus ujian akan menerima ijazah EAE Business School.Untuk mendapatkan pensijilan UB mesti mempunyai Ijazah Universiti (Ijazah Kejuruteraan atau Diploma). Kegagalan untuk mempunyai ijazah universiti, sekali lulus penilaian yang berbeza, diploma lanjutan universiti UB akan diperolehi.

Master Bantuan Kewangan dalam Supply Chain Management & Logistics

OBS menawarkan calon program biasiswa untuk menggalakkan pendidikan berterusan bagi golongan profesional, usahawan dan pengurus. Untuk memohon satu geran ini, yang membiayai sebahagian daripada program ini, calon-calon harus diterima untuk program ini dan memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan. Kemasukan dan Biasiswa Jawatankuasa akan menilai kecukupan profil dan kerjaya calon-calon, alasan yang diberikan dalam surat permohonan biasiswa dan cadangan profesional dan akademik calon.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 19 lagi program yang ditawarkan oleh OBS Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,500 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh