Filter
Ijazah Bersekutu
Secara: Semua

Online Ijazah Bersekutu dalam Sains Komputer 2020

Selepas sekolah menengah, ramai orang memilih untuk memajukan skillset mereka dengan mendapatkan ijazah bersekutu dalam talian. Program jenis ini menawarkan peluang untuk menambah kelayakan mereka untuk pekerjaan masa depan serta meletakkan asas bagi pendidikan lanjutan ramai peserta. Pelajar biasanya mengambil kelas dalam talian dalam pendidikan am dan bidang-bidang tertentu yang menarik.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam talian dalam bidang sains komputer? ijazah ini secara amnya menawarkan pelajar pengenalan terperinci untuk beberapa mata pelajaran yang berkaitan dengan sains komputer. Bergantung kepada kawasan tumpuan, kurikulum dalam talian mungkin termasuk kalkulus, teknologi maklumat, pengaturcaraan dan rangkaian. Pelajar biasanya mendapatkan pemahaman asas tentang bagaimana untuk mereka bentuk dan mengurus pangkalan data, mengenal pasti masalah dalam keselamatan dan penyelesaian masalah, dan menggunakan teknik-teknik untuk menyelesaikan isu-isu.

Ramai pelajar mendapati bahawa mempunyai ijazah bersekutu membawa kepada lebih ramai peluang pekerjaan dengan gaji yang lebih baik.Pelajar yang belajar sains komputer dalam talian sering membangunkan kemahiran dalam pengurusan projek, komunikasi dan pengurusan masa juga.

Kos mendapatkan ijazah ini bergantung kepada tempoh program dan juga sekolah dari mana pelajar yang mendapat ia. Untuk idea yang lebih tepat mengenai harga, sekolah menghubunginya menarik untuk bertanya mengenai yuran pendaftaran dan tuisyen.

Orang yang mendapat ijazah bersekutu dalam talian dalam bidang sains komputer boleh mencari pekerjaan dalam pelbagai sektor. Beberapa find kerja peringkat kemasukan dalam sokongan pelanggan atau teknologi maklumat jabatan, manakala yang lain memulakan kerjaya sebagai pengaturcara komputer, pentadbir rangkaian atau juruteknik dalam pangkalan data. Jawatan seperti sistem penganalisis atau pemaju web sering disediakan. Dalam apa-apa bidang yang luas, pekerjaan yang berhubungan dengan sains komputer boleh didapati di seluruh dunia.

Jika anda berminat dalam komputer dan ingin mengejar kerjaya dalam bidang ini, yang ijazah bersekutu dalam talian dalam bidang sains komputer mungkin sesuai untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sains Komputer

University of Management and Technology

ASCS menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau telah lulus Ujian Pendidikan Umum (GED), dan yang mungkin telah menyelesaikan beberapa kursus sama ... [+]

Mengenai

ASCS menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau telah lulus Ujian Pendidikan Umum (GED), dan yang mungkin telah menyelesaikan beberapa kursus sama ada di kolej yang bertauliah yang sah atau dalam angkatan bersenjata.

Program ASCS memerlukan kejayaan penyelesaian jam pelajaran kredit 60-semester yang berjaya di peringkat rendah (tahun pertama dan tahun kedua), termasuk kursus kredit umum minimum 15 jam semester.

Kajian teras termasuk kursus praktikal dan teoretik. Kursus pendidikan umum dimasukkan yang dirancang untuk memperluaskan asas pendidikan pelajar. Mereka termasuk kursus dalam bidang seperti komunikasi, bahasa Inggeris, kerajaan, sejarah, psikologi, sosiologi, matematik, dan statistik.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
Bryan University

Kerjaya teknologi maklumat dengan cepat berkembang, dan anda tidak mahu melepaskan peluang untuk memperolehi Sistem Maklumat Komputer Komputer anda - Rangkaian dari Bryan ... [+]

Kerjaya teknologi maklumat dengan cepat berkembang, dan anda tidak mahu melepaskan peluang untuk memperolehi Sistem Maklumat Komputer Komputer anda - Rangkaian dari Bryan University . Dengan rakan sebaya ijazah teknologi maklumat dari Bryan University , anda boleh mempelajari apa yang anda perlu tahu untuk maju secara profesional dan mencipta asas latihan yang mantap untuk kerjaya IT masa depan anda.

Di kampus atau dalam talian Associate of Applied Science ijazah dalam Sistem Maklumat Komputer-Rangkaian dari Bryan University akan memberi anda pelbagai kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya. Dengan kursus IT dari skrip rangkaian kepada pengurusan teknologi maklumat, anda akan bersedia untuk mencari laluan yang sesuai untuk anda - dan dapatkan hak untuk bekerja. Pengajar kami mempunyai pengalaman pertama dan menawarkan pandangan berharga dan strategi praktikal yang direka untuk membantu anda berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Tempe
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
70 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu