close

Penapis

Lihat Hasil

Online Ijazah Bersekutu dalam Rakaman 2021

darjah Associate dapat membantu pelajar memajukan pendidikan mereka dan belajar lebih lanjut mengenai subjek tertentu. Program jenis ini boleh membantu meningkatkan kelayakan dan mengukuhkan pemahaman konsep penting. Banyak pelbagai program dan bidang pengajian yang ada untuk pelajar yang berminat. Penglibatan dalam bidang rakaman menawarkan keupayaan untuk belajar dan bekerja di pelbagai lokasi… Baca lebih lanjut

darjah Associate dapat membantu pelajar memajukan pendidikan mereka dan belajar lebih lanjut mengenai subjek tertentu. Program jenis ini boleh membantu meningkatkan kelayakan dan mengukuhkan pemahaman konsep penting. Banyak pelbagai program dan bidang pengajian yang ada untuk pelajar yang berminat.

Penglibatan dalam bidang rakaman menawarkan keupayaan untuk belajar dan bekerja di pelbagai lokasi di seluruh dunia. Pelajar boleh belajar apa-apa daripada penggambaran filem untuk menguruskan peralatan teknikal di studio muzik. Begitu juga, peluang pekerjaan mungkin terdiri daripada menghasilkan permainan video untuk mengarahkan iklan radio.

Online Ijazah Bersekutu dalam Rakaman

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Los Angeles College of Music
Pasadena, Amerika Syarikat

Program Associate of Arts dalam Pengeluaran & Rakaman Muzik adalah program Sarjana Profesional Separuh Separuh Masa.

Program Associate of Arts dalam Pengeluaran & Rakaman Muzik adalah program Sarjana Profesional Separuh Separuh Masa. -
Ijazah Bersekutu
Separuh masa
English
Sep 2021
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini