ONLINESTUDIES.MY

Terbaik Online Ijazah Bersekutu dalam Perundangan dan Peraturan 2019

Ramai pelajar mendapatkan ijazah bersekutu semasa beberapa tahun pertama pengajian tinggi. Oleh kerana mereka biasanya memerlukan kira-kira dua tahun pengajian, darjah ini boleh bertindak sama ada sebagai kelayakan kerja atau sebagai prekursor kepada darjah yang lebih maju.

Undang-undang dan peraturan-peraturan adalah set peraturan dan garis panduan yang dicipta oleh orang-orang yang akan diikuti oleh orang lain. Subdivisi bidang ini termasuk segala-galanya daripada hubungan kerajaan antarabangsa untuk memastikan amalan perniagaan yang sesuai.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Online Ijazah Bersekutu dalam Perundangan dan Peraturan

4 Hasil dalam Perundangan dan Peraturan, Pembelajaran jarak jauh Filter

Bersekutu dalam Ijazah Keadilan Jenayah

Spartanburg Methodist College
Online Sepenuh masa Sambilan 18 months Julai 2019 Amerika Syarikat Spartanburg + 1 lagi

Sama ada anda sedang mencari untuk memasuki kedudukan baru atau hanya ingin kepuasan melengkapkan ijazah anda ... ijazah dalam talian Associate in Justice Justice degree boleh membantu anda mencapai matlamat anda! Program keadilan jenayah dalam talian Spartanburg Methodist College memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Online Sambilan Mei 2019 Amerika Syarikat Waleska

Program keadilan jenayah dalam talian Reinhardt University memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Associates Degree in Studies Paralegal

Brighton College
Online Sepenuh masa Sambilan 2 years Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Institut Paralegal menawarkan peluang bagi anda untuk menambah daya saing untuk mengejar kedudukan anda dalam bidang Paralegal dengan menawarkan Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal. Kami juga menawarkan program Pendidikan Berterusan Paralegal yang dapat membantu anda mengekalkan kelebihan daya saing seperti yang anda temui peluang kerjaya yang lebih maju.

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

University of Management and Technology
Online Sept. 2019 Amerika Syarikat Arlington

ASCJ memerlukan kejayaan penyelesaian pengajaran jam kredit 60-semester pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).