ONLINESTUDIES.MY

Cari anda Online Ijazah Bersekutu dalam Perundangan dan Peraturan di Amerika Syarikat 2019

Setiap tahun, beribu-ribu pelajar memilih untuk melanjutkan pengajian ijazah bersekutu. Program-program yang besar untuk memajukan pendidikan seseorang dan meningkatkan daya saing dalam pasaran kerja. Selain itu, mereka boleh membenarkan pelajar untuk membina pengetahuan mereka dan belajar tentang mata pelajaran yang menarik.

Bidang undang-undang dan peraturan yang membimbing pelbagai aspek kehidupan adalah sangat besar. Orang-orang yang menyelidiki ia biasanya mendapati beberapa jenis pengkhususan yang mereka bersemangat, seperti teori peraturan dan harta intelek.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Online Ijazah Bersekutu dalam Perundangan dan Peraturan di Amerika Syarikat

4 Hasil dalam Perundangan dan Peraturan, Amerika Syarikat, Pembelajaran jarak jauh Filter

Bersekutu dalam Ijazah Keadilan Jenayah

Spartanburg Methodist College
Online Sepenuh masa Sambilan 18 months Julai 2019 Amerika Syarikat Spartanburg + 1 lagi

Sama ada anda sedang mencari untuk memasuki kedudukan baru atau hanya ingin kepuasan melengkapkan ijazah anda ... ijazah dalam talian Associate in Justice Justice degree boleh membantu anda mencapai matlamat anda! Program keadilan jenayah dalam talian Spartanburg Methodist College memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Online Sambilan Mei 2019 Amerika Syarikat Waleska

Program keadilan jenayah dalam talian Reinhardt University memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Associates Degree in Studies Paralegal

Brighton College
Online Sepenuh masa Sambilan 2 years Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Institut Paralegal menawarkan peluang bagi anda untuk menambah daya saing untuk mengejar kedudukan anda dalam bidang Paralegal dengan menawarkan Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal. Kami juga menawarkan program Pendidikan Berterusan Paralegal yang dapat membantu anda mengekalkan kelebihan daya saing seperti yang anda temui peluang kerjaya yang lebih maju.

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

University of Management and Technology
Online Sept. 2019 Amerika Syarikat Arlington

ASCJ memerlukan kejayaan penyelesaian pengajaran jam kredit 60-semester pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).