ONLINESTUDIES.MY

Terbaik Online Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran 2019

ijazah bersekutu dapat melayani tujuan yang berbeza untuk pelajar. Mungkin ada yang mahu meningkatkan pengalaman umum mereka, yang lain mungkin mahu untuk akhirnya mendapat ijazah empat tahun, dan sesetengah mungkin memerlukan pengetahuan kerja khusus untuk memenuhi syarat untuk kemajuan kerjaya. Apa pun alasannya, keupayaan untuk memperoleh ijazah bersekutu dalam talian membolehkan pelajar untuk memenuhi kehendak pendidikan mereka dengan cara yang mudah.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam talian dalam pengajian perniagaan? Program akademik memberi tumpuan kepada memberi peluang kepada pelajar asas yang kukuh pengetahuan perniagaan dan mungkin merangkumi topik-topik seperti pemasaran, perakaunan, ekonomi, undang-undang dan etika perniagaan, pengurusan, dan sumber manusia. Untuk membantu pelajar mempelajari prinsip-prinsip dan teori-teori perniagaan, mereka boleh mengambil kelas dalam pengurusan sumber manusia, perakaunan pengurusan, mikroekonomi, makroekonomi, statistik digunakan, dan perakaunan kewangan.

Dengan mendapatkan ijazah bersekutu, pelajar mendapat kemahiran dalam pemikiran kritis, penyelesaian masalah, kerja berpasukan, kepimpinan, dan organisasi. Kemahiran baik boleh membantu graduan cepat maju dalam kerjaya mereka.

program ijazah bersekutu ditawarkan di kolej-kolej dan universiti di seluruh dunia, dan setiap sekolah akan mempunyai keperluan sendiri dan kos. Dalam usaha untuk menjadi sedar akan tanggungjawab kewangan ijazah mereka sebelum memulakan program, pelajar perlu bercakap dengan pejabat kemasukan sekolah mereka.

Pendapatan ijazah bersekutu dalam pengajian perniagaan membantu menyediakan individu untuk kerjaya sebagai ketua program, penolong pengurus, kerani audit, pembantu sumber manusia, dan pengurus di kedai-kedai runcit. Dengan pendidikan meningkat, pelajar boleh dapat dengan cepat bergerak ke atas tangga kerjaya di pekerjaan mereka juga.Ramai pelajar yang melengkapkan ijazah bersekutu juga boleh memilih untuk menggunakan kredit mereka mempunyai ke arah ijazah sarjana muda dalam bidang pengajian perniagaan.

program ijazah bersekutu dalam talian boleh membuat pergi ke sekolah mudah bagi pelajar yang tinggal di lokasi yang jauh atau mereka yang memerlukan untuk terus bekerja semasa mereka mendapatkan ijazah mereka. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

4 Hasil dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran Filter

Ijazah Bersekutu dalam Pentadbiran Perniagaan

Reinhardt University - Online Programs
Online Sambilan Mei 2019 Amerika Syarikat Waleska

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah 14 minggu dan dibahagikan kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas (12 semester kredit) setiap semester.

Ijazah Pengurusan Perniagaan Bersekutu

Brighton College
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online

Ijazah Sarjana Sains dalam Pengurusan Perniagaan Brighton College akan menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran teknikal, dan prinsip perniagaan yang mantap untuk mencapai kedudukan peringkat kemasukan dalam pelbagai bidang perniagaan. Sebagai graduan, anda boleh mencari jawatan dalam industri seperti runcit, insurans, kewangan, teknologi, telekomunikasi, perbankan, jualan, perkhidmatan dan banyak lagi.

Associate Bachelor in Business Administration

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 years Pendaftaran Terbuka Switzerland Z├╝rich + 1 lagi

Associate of Business Administration

University of Management and Technology
Online Sept. 2019 Amerika Syarikat Arlington

ABA menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau memiliki GED. ABA memerlukan 60 jam pengajaran kredit pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).