ONLINESTUDIES.MY

Online Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Amerika Syarikat

Cari anda Online Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Amerika Syarikat 2019

darjah Associate dapat membantu pelajar memajukan pendidikan mereka dan belajar lebih lanjut mengenai subjek tertentu. Program jenis ini boleh membantu meningkatkan kelayakan dan mengukuhkan pemahaman konsep penting. Banyak pelbagai program dan bidang pengajian yang ada untuk pelajar yang berminat.

pengajian perniagaan adalah program akademik yang dirancang untuk pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana perniagaan dijalankan. Kursus boleh termasuk topik yang lebih umum atau orang-orang yang lebih khusus untuk membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya tertentu.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran di Amerika Syarikat

4 Hasil dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran, Amerika Syarikat

Ijazah Bersekutu dalam Pentadbiran Perniagaan

Reinhardt University - Online Programs
Online Sambilan May 2019 Amerika Syarikat Waleska

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah 14 minggu dan dibahagikan kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas (12 semester kredit) setiap semester.


Ijazah Pengurusan Perniagaan Bersekutu

Brighton College
Online Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat USA Online

Ijazah Sarjana Sains dalam Pengurusan Perniagaan <span translate="no">Brighton College</span> akan menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran teknikal, dan prinsip perniagaan yang mantap untuk mencapai kedudukan peringkat kemasukan dalam pelbagai bidang perniagaan. Sebagai graduan, anda boleh mencari jawatan dalam industri seperti runcit, insurans, kewangan, teknologi, telekomunikasi, perbankan, jualan, perkhidmatan dan banyak lagi.


Associate of Business Administration

University of Management and Technology
Online September 2019 Amerika Syarikat Arlington

ABA menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau memiliki GED. ABA memerlukan 60 jam pengajaran kredit pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).


Associate of Arts dalam Pentadbiran Perniagaan

California Intercontinental University
Online September 2019 Amerika Syarikat Irvine

Program Associate of Arts dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (AABA) menyediakan asas dan kemahiran yang diperlukan untuk masuk ke dalam pelbagai bidang perniagaan. Pencapaian gelaran Associate memenuhi keperluan pelajar dewasa untuk menyediakan mereka untuk peluang profesional atau tahap ijazah yang lebih tinggi. Ijazah Associate of Arts dalam Pentadbiran Perniagaan akan membolehkan para pelajar menunjukkan kefahaman yang kukuh tentang konsep perniagaan, reka bentuk perniagaan yang berkesan dan lestari, dan rancangan strategik dengan pemahaman isu sosial, etika, dan undang-undang dalam pengurusan perniagaan. AABA juga menjadi tonggak penting bagi matlamat pendidikan pelajar.