Filter
Ijazah Bersekutu
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Bersekutu dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran 2019

ijazah bersekutu dapat melayani tujuan yang berbeza untuk pelajar. Mungkin ada yang mahu meningkatkan pengalaman umum mereka, yang lain mungkin mahu untuk akhirnya mendapat ijazah empat tahun, dan sesetengah mungkin memerlukan pengetahuan kerja khusus untuk memenuhi syarat untuk kemajuan kerjaya. Apa pun alasannya, keupayaan untuk memperoleh ijazah bersekutu dalam talian membolehkan pelajar untuk memenuhi kehendak pendidikan mereka dengan cara yang mudah.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam talian dalam pengajian perniagaan? Program akademik memberi tumpuan kepada memberi peluang kepada pelajar asas yang kukuh pengetahuan perniagaan dan mungkin merangkumi topik-topik seperti pemasaran, perakaunan, ekonomi, undang-undang dan etika perniagaan, pengurusan, dan sumber manusia. Untuk membantu pelajar mempelajari prinsip-prinsip dan teori-teori perniagaan, mereka boleh mengambil kelas dalam pengurusan sumber manusia, perakaunan pengurusan, mikroekonomi, makroekonomi, statistik digunakan, dan perakaunan kewangan.

Dengan mendapatkan ijazah bersekutu, pelajar mendapat kemahiran dalam pemikiran kritis, penyelesaian masalah, kerja berpasukan, kepimpinan, dan organisasi. Kemahiran baik boleh membantu graduan cepat maju dalam kerjaya mereka.

program ijazah bersekutu ditawarkan di kolej-kolej dan universiti di seluruh dunia, dan setiap sekolah akan mempunyai keperluan sendiri dan kos. Dalam usaha untuk menjadi sedar akan tanggungjawab kewangan ijazah mereka sebelum memulakan program, pelajar perlu bercakap dengan pejabat kemasukan sekolah mereka.

Pendapatan ijazah bersekutu dalam pengajian perniagaan membantu menyediakan individu untuk kerjaya sebagai ketua program, penolong pengurus, kerani audit, pembantu sumber manusia, dan pengurus di kedai-kedai runcit. Dengan pendidikan meningkat, pelajar boleh dapat dengan cepat bergerak ke atas tangga kerjaya di pekerjaan mereka juga.Ramai pelajar yang melengkapkan ijazah bersekutu juga boleh memilih untuk menggunakan kredit mereka mempunyai ke arah ijazah sarjana muda dalam bidang pengajian perniagaan.

program ijazah bersekutu dalam talian boleh membuat pergi ke sekolah mudah bagi pelajar yang tinggal di lokasi yang jauh atau mereka yang memerlukan untuk terus bekerja semasa mereka mendapatkan ijazah mereka. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran

Reinhardt University - Online Programs

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu d ... [+]

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah 14 minggu dan dibahagikan kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas (12 semester kredit) setiap semester.

Program Gelar ABA 60-Jam boleh diselesaikan dalam masa kurang daripada lima semester mengambil 12 jam kredit setiap semester. Sehingga 30 jam pemindahan kredit semester boleh digunakan untuk program ijazah ini. Kursus akan diajar 100% secara dalam talian.

RHU 101 diperlukan dalam semester pertama pendaftaran dan mesti disiapkan dengan gred "C" atau lebih baik untuk tetap mendaftar dalam program ini.... [-]

Amerika Syarikat Waleska
Brighton College

Ijazah Sarjana Sains dalam Pengurusan Perniagaan Brighton College akan menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran teknikal, dan prinsip perniagaan yang mantap untuk m ... [+]

Ijazah Sarjana Sains dalam Pengurusan Perniagaan Brighton College akan menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran teknikal, dan prinsip perniagaan yang mantap untuk mencapai kedudukan peringkat kemasukan dalam pelbagai bidang perniagaan. Sebagai graduan, anda boleh mencari jawatan dalam industri seperti runcit, insurans, kewangan, teknologi, telekomunikasi, perbankan, jualan, perkhidmatan dan banyak lagi.

Siapa Yang Perlu Masuk dalam Program Ijazah Pengurusan Perniagaan?

Sama ada anda sedang bekerja dan mencari kemajuan atau mencari jalan kerjaya baru, ijazah Pengurusan Perniagaan akan membantu anda mencapai matlamat anda. Adakah anda seorang majikan yang mahu pengurus anda melanjutkan pendidikan mereka, meningkatkan tahap kemahiran mereka dan menjadi lebih produktif dalam perniagaan anda? Memperolehi ijazah sekutu dalam Pengurusan Perniagaan akan membuka peluang kepada banyak peluang./>... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Membentuk dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif. Mendapatkan kualiti tertinggi pendidikan. Mencapai kepakaran untuk menyiarkan dalam jurnal ulasan. Men ... [+]

Membentuk dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif. Mendapatkan kualiti tertinggi pendidikan. Mencapai kepakaran untuk menyiarkan dalam jurnal ulasan. Menjadi penyelidik yang berjaya dan profesional.

Madya Sarjana Muda Diploma / Diploma Swiss: 2 tahun / 1 tahun

Diploma diploma Swiss / bersekutu sarjana muda akan mengambil kepimpinan anda ke peringkat seterusnya. Dalam program sarjana muda kita, anda akan:

Meletakkan asas bagi masa depan untuk kajian dan pencapaian profesional. Mengkaji dan menggunakan kaedah penyelidikan inovatif. Bersedia untuk memberi impak dalam polisi dan amalan. [-]
Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Management and Technology

ABA menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau memiliki GED. ABA memerlukan 60 jam pengajaran kredit pada peringkat yang lebih rendah (tahun perta ... [+]

Mengenai

ABA menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau memiliki GED. ABA memerlukan 60 jam pengajaran kredit pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).

ABA memberi penekanan kuat pada kursus pendidikan umum yang akan menyediakan asas untuk masuk ke program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA). Kursus pendidikan am direka untuk memperluaskan asas pendidikan pelajar. Mereka termasuk kursus dalam bidang seperti komunikasi, bahasa Inggeris, kerajaan, sejarah, psikologi, sosiologi, matematik, dan statistik.

Pemohon kepada program ABA mestilah mempunyai diploma sekolah atau GED. Pemohon kepada program ABA yang mempunyai pendidikan terdahulu di institusi yang terakreditasi boleh memindahkan maksimum 45 jam kredit ke arah keperluan ABA.... [-]

Amerika Syarikat Arlington