Filter
Ijazah Bersekutu
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Bersekutu dalam Pentadbiran Perniagaan 2019

Selepas menamatkan pengajian di sekolah menengah, pelajar boleh membuat keputusan untuk meneruskan ijazah bersekutu. program pembelajaran ini biasanya berlangsung selama dua tahun dan boleh memberi tumpuan kepada seni, kemanusiaan, sains atau matematik. Satu ijazah bersekutu dalam talian membolehkan pelajar dari seluruh dunia untuk mengambil bahagian di dalam kelas maya.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam talian dalam pentadbiran perniagaan? Satu ijazah bersekutu dalam talian dalam pentadbiran perniagaan adalah program pengajian yang memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam kedudukan pentadbiran peringkat kemasukan. Antara program-program juga boleh menyediakan pelajar bagi jawatan pengurusan peringkat yang lebih tinggi. Kursus-kursus yang diperlukan mungkin berbeza-beza dari satu sekolah ke depan, tetapi boleh termasuk prinsip-prinsip operasi perniagaan, asas-asas ekonomi, pemasaran dalam perniagaan, pengenalan kepada kewangan, ekonomi perniagaan, organisasi perniagaan dan pengurusan kewangan.

Kursus pengajian adalah bermanfaat kerana ia menyediakan pelajar untuk meneruskan pendidikan mereka.Dengan pemahaman yang lebih baik daripada kaedah penyelidikan, anda mungkin lebih bersedia untuk mendapatkan pekerjaan di pasaran yang kompetitif. Banyak syarikat yang mencari pekerja yang inovatif, supaya pendidikan ini boleh membantu anda mendapat gaji permulaan yang lebih tinggi juga.

Jika anda ingin mengejar ijazah bersekutu dalam pentadbiran perniagaan, anda perlu mengambil kira kos. Ia mungkin bergantung kepada sekolah anda menghadiri, berapa lama ia akan membawa anda untuk melengkapkan kursus dan program-program yang dikehendaki menghadiri kelas dalam talian. Hubungi sekolah pilihan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tuisyen.

Walaupun ramai pelajar melakukan menggunakan ijazah bersekutu dalam talian dalam pentadbiran perniagaan sebagai titik permulaan untuk pendidikan mereka, ia masih boleh menyebabkan kerjaya yang berhasil. ijazah ini boleh membawa kepada pekerjaan seperti pengurus sumber manusia, eksekutif pemasaran, pentadbir penjagaan kesihatan, pengurus jualan, penyelia kewangan dan pengarah perkhidmatan makanan.Anda mungkin bersedia untuk bekerja dalam pelbagai jenis organisasi, seperti bukan keuntungan, kerajaan dan korporat.

Jika program ini adalah untuk anda, anda mungkin mahu untuk memohon. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan

Reinhardt University - Online Programs

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu d ... [+]

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah 14 minggu dan dibahagikan kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas (12 semester kredit) setiap semester.

Program Gelar ABA 60-Jam boleh diselesaikan dalam masa kurang daripada lima semester mengambil 12 jam kredit setiap semester. Sehingga 30 jam pemindahan kredit semester boleh digunakan untuk program ijazah ini. Kursus akan diajar 100% secara dalam talian.

RHU 101 diperlukan dalam semester pertama pendaftaran dan mesti disiapkan dengan gred "C" atau lebih baik untuk tetap mendaftar dalam program ini.... [-]

Amerika Syarikat Waleska
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Membentuk dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif. Mendapatkan kualiti tertinggi pendidikan. Mencapai kepakaran untuk menyiarkan dalam jurnal ulasan. Men ... [+]

Membentuk dan mengamalkan kaedah penyelidikan inovatif. Mendapatkan kualiti tertinggi pendidikan. Mencapai kepakaran untuk menyiarkan dalam jurnal ulasan. Menjadi penyelidik yang berjaya dan profesional.

Madya Sarjana Muda Diploma / Diploma Swiss: 2 tahun / 1 tahun

Diploma diploma Swiss / bersekutu sarjana muda akan mengambil kepimpinan anda ke peringkat seterusnya. Dalam program sarjana muda kita, anda akan:

Meletakkan asas bagi masa depan untuk kajian dan pencapaian profesional. Mengkaji dan menggunakan kaedah penyelidikan inovatif. Bersedia untuk memberi impak dalam polisi dan amalan. [-]
Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Management and Technology

ABA menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau memiliki GED. ABA memerlukan 60 jam pengajaran kredit pada peringkat yang lebih rendah (tahun perta ... [+]

Mengenai

ABA menawarkan kursus untuk pelajar yang lulusan sekolah menengah atau memiliki GED. ABA memerlukan 60 jam pengajaran kredit pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).

ABA memberi penekanan kuat pada kursus pendidikan umum yang akan menyediakan asas untuk masuk ke program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA). Kursus pendidikan am direka untuk memperluaskan asas pendidikan pelajar. Mereka termasuk kursus dalam bidang seperti komunikasi, bahasa Inggeris, kerajaan, sejarah, psikologi, sosiologi, matematik, dan statistik.

Pemohon kepada program ABA mestilah mempunyai diploma sekolah atau GED. Pemohon kepada program ABA yang mempunyai pendidikan terdahulu di institusi yang terakreditasi boleh memindahkan maksimum 45 jam kredit ke arah keperluan ABA.... [-]

Amerika Syarikat Arlington