Online Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Pengurusan 2020

Satu ijazah bersekutu adalah program ijazah biasanya mengejar sekolah tinggi tetapi sebelum apa-apa kajian peringkat universiti lain. Satu ijazah bersekutu dalam talian dijalankan hampir keseluruhannya dalam talian; beberapa universiti mungkin memerlukan pelajar menghadiri kelas di kampus juga. Kursus pengajian biasanya boleh disiapkan dalam masa dua tahun. Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah be… Baca lebih lanjut

Satu ijazah bersekutu adalah program ijazah biasanya mengejar sekolah tinggi tetapi sebelum apa-apa kajian peringkat universiti lain. Satu ijazah bersekutu dalam talian dijalankan hampir keseluruhannya dalam talian; beberapa universiti mungkin memerlukan pelajar menghadiri kelas di kampus juga. Kursus pengajian biasanya boleh disiapkan dalam masa dua tahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam talian dalam pengurusan? Banyak darjah bersekutu talian dalam pengurusan direka untuk membantu pelajar pergi dari kedudukan peringkat kemasukan kepada pihak pengurusan. Untuk itu, pelbagai program memberi tumpuan kepada teori-teori perniagaan, membuat keputusan, trend industri dan teknik kepimpinan. Kursus-kursus yang tepat yang anda perlu mengambil mungkin bergantung kepada sekolah anda menghadiri. Beberapa contoh termasuk aplikasi komputer, prinsip penyelidikan pemasaran pengurusan, matematik dan kewangan, pemasaran dalaman, penulisan teknikal, peruncitan dan pengurusan.

Selepas menamatkan ijazah ini, anda mungkin boleh untuk menganalisis masalah, berkomunikasi dengan berkesan dan pasaran juga.Dengan kemahiran ini, ia adalah lebih mungkin bahawa anda akan dapat untuk mendapatkan kedudukan pengurusan peringkat. Sesetengah syarikat mungkin juga sanggup membayar anda lebih kerana ijazah anda.

Jika anda mahu satu anggaran kos ijazah bersekutu dalam pengurusan, anda perlu menghubungi sekolah anda berfikir untuk hadir. Banyak faktor yang mempengaruhi tuisyen, seperti lokasi sekolah, tempoh program dan alat yang diperlukan untuk menghadiri kelas dalam talian.

Satu lagi perkara yang anda mungkin mahu mempertimbangkan sebelum memohon untuk program ini adalah pilihan kerjaya yang disediakan. Pelajar dengan ijazah bersekutu dalam pengurusan mungkin boleh bekerja dalam bidang korporat, kerajaan atau organisasi bukan untung. jawatan berpangkat tinggi seperti ketua pegawai eksekutif, pengurus sumber manusia dan naib presiden operasi, mungkin dicapai. Walau bagaimanapun, pengalaman anda boleh memainkan peranan dalam pekerjaan anda mampu untuk mendapatkan selepas tamat pengajian.Ramai pelajar memilih untuk menggunakan ijazah bersekutu ini sebagai batu loncatan untuk melanjutkan pelajaran.

Memohon untuk program bersekutu dalam pengurusan mudah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Switzerland

Sumber Manusia dalam Perniagaan Memahami Kelakuan Pengguna Prinsip Operasi Perniagaan Advanced Business Matematik Diploma:

Sumber Manusia dalam Perniagaan Memahami Kelakuan Pengguna Prinsip Operasi Perniagaan Advanced Business Matematik Diploma: -
Ijazah Bersekutu
Sepenuh masa
Sambilan
English
Online
 
Washtenaw Community College
Ann Arbor , USA

Ini adalah program dalam talian. Pelajar boleh melengkapkan program ini dari negara asal mereka. Pelajar akan belajar bagaimana untuk menjajarkan strategi rantaian bekalan den ... +

Ini adalah program dalam talian. Pelajar boleh melengkapkan program ini dari negara asal mereka. Pelajar akan belajar bagaimana untuk menjajarkan strategi rantaian bekalan dengan matlamat korporat untuk menyelaras pembekal, pengilang, pengedar dan peruncit, memastikan produk dan perkhidmatan tersedia kepada pengguna akhir dengan cara yang tepat pada masanya dan kos efektif semasa memenuhi permintaan perkhidmatan pelanggan. Sebagai sebahagian daripada program, pelajar akan bersedia untuk mengambil ujian yang diperlukan untuk menerima CLA mereka (Associate Logistics Associate) dan pensijilan industri CLT (Juruteknik Logistik Bersertifikat). -
Ijazah Bersekutu
Sepenuh masa
4 semester
English
Sept. 2020
Online