Filter
Ijazah Bersekutu
Secara: Semua

Terbaik Online Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Profesional 2019/2020

Ramai pelajar mendapatkan ijazah bersekutu semasa beberapa tahun pertama pengajian tinggi. Oleh kerana mereka biasanya memerlukan kira-kira dua tahun pengajian, darjah ini boleh bertindak sama ada sebagai kelayakan kerja atau sebagai prekursor kepada darjah yang lebih maju.

Satu program pengajian profesional merupakan tempat pendidikan yang cemerlang untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk mengikuti kerjaya yang memberi ganjaran selepas tamat pendidikan yang lebih tinggi. Program jenis ini bertujuan untuk mengajar pelajar apa sahaja yang mereka perlu tahu tentang memasuki dan berjaya di tempat kerja.

Online Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Profesional

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Profesional

Union University

Pernahkah anda bermimpi untuk memperoleh ijazah kolej, tetapi tidak fikir ia mungkin dengan tanggungjawab dan jadual anda? Union University bersedia untuk bergaul dengan ... [+]

Di Union University , akan berubah.

Pernahkah anda bermimpi untuk memperoleh ijazah kolej, tetapi tidak fikir ia mungkin dengan tanggungjawab dan jadual anda? Union University bersedia untuk bergaul dengan anda dalam pendidikan anda, dari permohonan hingga tamat pengajian.

The Associate of Science dalam Pengajian Profesional menawarkan tuisyen yang mampu dimiliki untuk pelajar dewasa.

Program sepenuhnya dalam talianKerja kursus yang sesuai direka untuk memajukan kerjaya andaKonsentrasi dalam: Kepimpinan Organisasi, Kepimpinan Kristian, atau Perkhidmatan ManusiaSelesai dalam masa kurang dari dua tahunAdakah saya bersedia?

Di Union University , kami menggalakkan aplikasi daripada pelajar dewasa dengan sedikit pengalaman kolej atau tidak. Seorang pelajar Associate of Science mestilah lulusan sekolah menengah terakreditasi atau mempunyai diploma kesetaraan sekolah tinggi dan berumur sekurang-kurangnya 22 tahun. Anda perlu mengemukakan permohonan berikut: permohonan kemasukan, yuran pemprosesan, transkrip dari semua institusi yang diiktiraf, transkrip sekolah / GED jika kurang dari 24 jam kredit kolej yang dicapai, rekod imunisasi, pernyataan rasional yang menjelaskan mengapa anda ingin menghadiri Union University dan dua surat cadangan mengenai borang yang disediakan. Adakah anda mempunyai soalan tentang mana-mana ini? Hubungi Kami. Kami di sini untuk membantu.... [-]

Amerika Syarikat Jackson
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
18 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu