Filter
Ijazah Bersekutu
Secara: Semua

Online Ijazah Bersekutu dalam Kemajuan Diri 2020

Ramai pelajar mendapatkan ijazah bersekutu semasa beberapa tahun pertama pengajian tinggi. Oleh kerana mereka biasanya memerlukan kira-kira dua tahun pengajian, darjah ini boleh bertindak sama ada sebagai kelayakan kerja atau sebagai prekursor kepada darjah yang lebih maju.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Online Ijazah Bersekutu dalam Kemajuan Diri

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kemajuan Diri, Pembelajaran jarak jauh

Florida Christian University

Program ini memberi tumpuan kepada menyediakan alat untuk membangun dan meningkatkan kemahiran peribadi dan profesional rakyat, yang membolehkan mereka membantu orang lai ... [+]

Associate of Arts dalam Kejurulatihan - 60 kredit

Program ini memberi tumpuan kepada menyediakan alat untuk membangun dan meningkatkan kemahiran peribadi dan profesional rakyat, yang membolehkan mereka membantu orang lain untuk mengatasi halangan emosi yang menghalang mereka daripada mencapai potensi tertinggi mereka.

KurikulumKursus Pendidikan Am: 36 KreditAD1410 Kemanusiaan dalam Global TimesBI1101 Pengenalan kepada Kajian AlkitabCH3013 Komunikasi dan Pembangunan ManusiaKomposisi I CM2101CM2108 Komunikasi BerkesanTeori Ekonomi EC4320ED1109 Kaedah KajianPS1304 Psikologi AmSejarah Gereja RG2101Kajian SC2101 mengenai Sejarah AmerikaPemikiran Philosophical SC2102SC2205 Kajian Manusia dan KebudayaannyaKursus Kejurulatihan: 15 KreditCC1408 Teori Pembangunan Manusia dan SpiritualKejurulatihan Pengenalan CH1010CH2011 Proses KejurulatihanCH2012 Budaya Kejayaan dan Inovasi di Tempat KerjaPS2103 Psikologi Kelakuan KognitifPilihan (3): 9 KreditObjektif... [-]
Amerika Syarikat Orlando
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil),Sepanyol
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu