ONLINESTUDIES

Online Ijazah Bersekutu dalam Keadilan Jenayah 2020

Ramai pelajar mendapatkan ijazah bersekutu semasa beberapa tahun pertama pengajian tinggi. Oleh kerana mereka biasanya memerlukan kira-kira dua tahun pengajian, darjah ini boleh bertindak sama ada sebagai kelayakan kerja atau sebagai prekursor kepada darjah yang lebih maju.

Satu program keadilan jenayah biasanya menampilkan kursus yang mengajar pelajar kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam penguatkuasaan undang-undang. Kursus dalam program yang mungkin termasuk kepolisan, kriminologi, jenayah siber, etika, pentadbiran, keselamatan sempadan dan pembetulan.

Online Ijazah Bersekutu dalam Keadilan Jenayah

3 Hasil dalam Keadilan Jenayah Filter

Bersekutu dalam Ijazah Keadilan Jenayah

Spartanburg Methodist College
Ijazah Bersekutu
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
18 bulan
English
Online

Sama ada anda sedang mencari untuk memasuki kedudukan baru atau hanya ingin kepuasan melengkapkan ijazah anda ... ijazah dalam talian Associate in Justice Justice degree boleh ...

Baca lebih lanjut

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

University of Management and Technology
Ijazah Bersekutu
Sep 2020
English
Online

ASCJ memerlukan kejayaan penyelesaian pengajaran jam kredit 60-semester pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).

Baca lebih lanjut

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Ijazah Bersekutu
<
Separuh masa
English
Online

Program keadilan jenayah dalam talian Reinhardt University memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Baca lebih lanjut