ONLINESTUDIES.MY

Terbaik Online Ijazah Bersekutu dalam Keadilan Jenayah 2019

Setiap tahun, beribu-ribu pelajar memilih untuk melanjutkan pengajian ijazah bersekutu. Program-program yang besar untuk memajukan pendidikan seseorang dan meningkatkan daya saing dalam pasaran kerja. Selain itu, mereka boleh membenarkan pelajar untuk membina pengetahuan mereka dan belajar tentang mata pelajaran yang menarik.

Satu program keadilan jenayah biasanya direka untuk membantu pelajar bersedia untuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang. Rancangan mungkin menawarkan kursus dalam mata pelajaran termasuk undang-undang, etika, komunikasi, pertolongan cemas, pendingin fizikal, pengurusan kemudahan pemulihan dan kriminologi.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Online Ijazah Bersekutu dalam Keadilan Jenayah

3 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Pembelajaran jarak jauh Filter

Bersekutu dalam Ijazah Keadilan Jenayah

Spartanburg Methodist College
Online Sepenuh masa Sambilan 18 months Julai 2019 Amerika Syarikat Spartanburg + 1 lagi

Sama ada anda sedang mencari untuk memasuki kedudukan baru atau hanya ingin kepuasan melengkapkan ijazah anda ... ijazah dalam talian Associate in Justice Justice degree boleh membantu anda mencapai matlamat anda! Program keadilan jenayah dalam talian Spartanburg Methodist College memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Online Sambilan Mei 2019 Amerika Syarikat Waleska

Program keadilan jenayah dalam talian Reinhardt University memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

University of Management and Technology
Online Sept. 2019 Amerika Syarikat Arlington

ASCJ memerlukan kejayaan penyelesaian pengajaran jam kredit 60-semester pada peringkat yang lebih rendah (tahun pertama dan tahun kedua).